Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#241 Wysłany: 2012-05-27, 11:18
Blaz napisał/a:
Oczy mnie pękli.
Ciekaw jestem jaką bajeczkę zaserwuje SG, gdy będzie sprzedawał to po 2 tysiące, bo tu trzeba PR w stylu artysty Eneasza i mistrza Strojnego.
Oj tam, chyba nie wątpisz w talent księgowych SG a jak będą mieli problem na pewno sztab sprzedawców z Hiltona na Polskim rynku im pomoże. Chociaż trzeba przyznać, że nawet na Kizi póki co średnio do tego mechanizmu podchodzą . Poczekajmy jednak tylko jak z Tissotów wyląduje w Certinach, Longinesach i Rado, a po małej modyfikacji i dodaniu cal. 3/4^2 w omegach, a wychwalany będzie jako kunszt nowoczesnego zegarmistrzostwa z wykorzystaniem kosmicznych technologii bądź co najmniej z F1
Kurcze ten Tissocik był na bazarku, ale też czytałem opinie o plastikowanym mechaniźmie, no cóż pozostaje nic innego jak zbierać na Certinkę, ona jednak najbardziej mi sie podoba, widziałem ja na żywo i wrażenie się spotęgowało, najlepiej byłoby wychaczyć gdzieś jakąś używaną może się trafi za 3k.