Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#271 Wysłany: 2014-04-28, 11:13
łeee tarcza z drukarki tylko przeciwwaga sekundowej fajna
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy
Pies czy kot?: pies Pomógł: 8 razy Wiek: 49 Dołączył: 15 Paź 2010 Posty: 1675 Skąd: *Miasto know-how
#282 Wysłany: 2014-06-13, 17:34
Tomek napisał/a:
Elix, Widziałeś kiedyś UN na Ronie ? Pewnie nie, więc jak bow sobie kupi - wtedy zobaczysz i zapłaczesz
Nie widziałem na rączce, lecz tylko w katalogu. Domyślam się, że robi piorunujące wrażenie, dlatego właśnie podesłałem fotkę. Niech melepeta bow wie, że diver w brązie ma wiele odcieni, a wybór nie jest taki oczywisty
Tomek napisał/a:
Poza tym Robcio ma jeden ideał brązu i do niego zmierza ..
Pies czy kot?: pies Pomógł: 8 razy Wiek: 49 Dołączył: 15 Paź 2010 Posty: 1675 Skąd: *Miasto know-how
#284 Wysłany: 2014-06-13, 18:06
Tomek napisał/a:
Elix napisał/a:
To niebezpieczny dryf w stronę bling bling. Myślisz, że odnajduje w nim ukojenie ?
Mają brać dwa, razem ze Smokiem tylko nie pamiętam, na które urodziny
Widzę, że choroba jest zaraźliwa i do tego ma postęp geometryczny
Dobrze, że ten sport nie jest sprawą tanią, inaczej większość użytkowników forum tak by się nosiła :
Tomek napisał/a:
Elix napisał/a:
ie widziałem na rączce, lecz tylko w katalogu.
Ron to takie szmaciane coś, co bow uważa za pasek do zegarka i nosi na nich wszystko, co się da
No wiesz co, musisz mnie tak publicznie kompromitować ? Co sobie kumotrzy pomyślą o mua ?
Swoją drogą, jak wiem już co to Ron, to jestem spokojniejszy .. Nie tylko ja się kompromituje
_________________ "Żyj pasją, a spełnisz marzenia"