Gratuluję wyboru, sam kiedyś bardzo mocno zastanawiałem się nad nim tylko w wersji czarnej. Nie zdecydowałem się bo trochę rozmiar mnie przestraszył (nadgarstek z 17,5 cm) no i tylko na pasku jest, a wtedy szukałem na żelastwie zegarka. Niech się nosi
Edytka:
Czarny rozważałem ale wydał mi sie trochę za czarny właśnie, taki jakiś nudny.
Jest jeszcze niebieski, też super wygląda.
Jest też brąz ale to trochę inny model, z dolnym sekundnikiem i właśnie ten sekundnik do niego nie pasuje.
Ostatnio zmieniony przez Woytec60 2012-10-08, 21:13, w całości zmieniany 3 razy
No Panowie, szybko, rzucac palenie, alkohol, z samochodow sie na rowery przesiadac oszczedzac kaske, bo niedlugo bedzie fajny zegarek niedrogo do wziecia
Zapomnij...
Co prawda swojego zegarkowego adhd nie ukrywam ale mam nadzieję, że ten pozostanie na dłużej.
Mam dwa takie, które przetrwały zmiany i wyprzedaż teoretycznie lepszych modeli więc być może ten OS do nich dołączy
Pomógł: 24 razy Dołączył: 05 Maj 2012 Posty: 2866 Skąd: Poznań
#38 Wysłany: 2012-10-08, 21:34
Woytec60 napisał/a:
Edytka:
Czarny rozważałem ale wydał mi sie trochę za czarny właśnie, taki jakiś nudny.
E tam nudny. Zacząłem się łamać właśnie w kierunku czarnego po obejrzeniu fot z WUSa, ale na razie muszę zarobić jakieś pieniądze i zrealizować parę planów związanych ze seikaczami.
...i powtórzę to co pisałem w innym wątku: ta koperta musi być supermegahiperwygodna. No po prostu nie ma innej opcji. Jedyne co mnie tak naprawdę zniechęca to pasek 20mm. Przydały by się 2 mm więcej. Sam pasek oczywiście genialny, tylko trochę wąski.
pozdrawiam
Narfas
Ostatnio zmieniony przez Narfas 2012-10-08, 21:41, w całości zmieniany 1 raz
Trochę szkoda, że tego czarnego tez nie sprzedają z brązowym paskiem, prawda?
Wydaje mi się, że by go ożywił.
Niektórzy twierdzą, że nie bardzo pasuje ale ja tam bardzo lubię czarne na brązowym
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy