Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#35 Wysłany: 2013-01-29, 15:05
johnny_b2, - miałem Karolowego kemmnerka w łapie, jak i był na zlocie w Częstochowie agarona. Generalnie - niczym jakościowo się od stenka nie różnił - IMO śmiało można brać!
Ostatnio zmieniony przez Słoniu 2013-01-29, 15:06, w całości zmieniany 1 raz
emster [Usunięty]
#36 Wysłany: 2013-01-29, 17:48
johnny_b2 napisał/a:
emster, czy m193s ma AR na szkle, bo nigdzie nie umiem wyczytać.
Sea Gull fajny, ale przy pierwszym zegarku przekraczającym magiczną sumkę 2tys pln chyba wolę jeszcze coś zachodniego
Wygląda super i jest jednak do rozważenia na przyszłość
Ręki nie dam sobie uciąć, ale chyba nie ma. Jedynie udało mi się znaleźć mało konkretne informacje na stronie Seagulla:
Cytat:
Reference M193S
Model CHRONOGRAPH
Case material stainless steel
Dial sapphire crystal dial window, transparent back
Strap calf-leather strap
Movement ref no. ST1905
Water proof 50 meters
No i w Kemmnerze też Unitas, ja bym go jednak brał ze względu na rozmiar.... tak jak mówią Koledzy 44 mm pod koszule ciężko wcisnąć... no chyba, że Stenka w wersji 38mm, ten jest super do garnituru.
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Michał, No właśnie tak czytam i oglądam. Czy 38mm to nie za małe znowu jak na męski
chomior, Nie przepadam za kizi to po pierwsze (przykład: tu mi wszyscy chętnie pomagają. Tam bym musiał napisać, ze zastanawiam sie miedzy patkiem a iwc, zeby mi ktoś odpisał ). Po drugie chciałbym raczej nowy zegarek.
Mozna jeszcze 303 gdzieś kupić? Na ile była wyceniona?
Ostatnio zmieniony przez johnny_b2 2013-01-29, 20:05, w całości zmieniany 1 raz