Pogadaj może z obdarowywaną osobą i spróbuj jego preferencje poznać. W takim wieku ma się zwykle całkiem inne gusty i wymagania niż ktoś trochę starszy Jak się nie da bezpośrednio to, z rodzicami jego pogadaj...
Z drugiej strony, to jak byłem w wieku "komunijnym", wszyscy wtedy dostawiali raczej normalne, dorosłe zegarki. Ja dostałem złoconego Poljota W tamtych czasach zegarek był bardzo popularnym, prawie obowiązkowym prezentem z tej okazji
Pomógł: 18 razy Dołączył: 07 Mar 2012 Posty: 2129 Skąd: Kraków
#45 Wysłany: 2013-02-22, 08:58
Tylko, że złocony Poljot w porównaniu z Foką jest prezentem o tyle bezpiecznym, że "garniturowa" stylistyka po 10 latach nadal powinna się bezproblemowo nadawać do zastosowań garniturowych. Niczego Foce nie ujmując, bo uważam, że zegar bardzo fajny jest, to ona jednak jest bardziej "dzieckiem naszych czasów" pod względem stylistycznym i noszenie jej za 10 lat może być opcją tylko dla bardzo zdeklarowanych zwolenników stylu wintydż tudzież innych dziwaków Wydajemisię przynajmniej
Niezależnie od powyższego, to oczywiście niech się nosi (czy tam leży w szufladzie i cieszy stamtąd )!
Ostatnio zmieniony przez halina 2013-02-22, 09:01, w całości zmieniany 1 raz