Fajna recka i niezle fotki.
Fakt, zegar godny pozazdroszczenia.Choc cena niemala..
A poziom wykonanie fiu fiu...Bez bicia sie przyznam, ze nie posadzalem Przyjaciol o osiagniecie takie poziomu.Dotychczas czytalem o wyrobach,ktorych jakosc wykonania w mniejszym lub wiekszym stopniu razila autora...
Ale czlowiek sie uczy w koncu cale zycie
_________________ "Daruj, ale czy mógłbyś stąd wyjść, bo to jest biznesklasa? Naprawdę, to nic osobistego, po prostu jesteśmy od ciebie lepsi" Król Julian
Sądząc po pierwszych zdjęciach do zegarka brakowało kartonowego pudełka i długopisu w komplecie. Doceniłem dopiero po obejrzeniu tych wykonanych przez Svedos`a
Pies czy kot?: kot Pomógł: 9 razy Wiek: 38 Dołączył: 11 Mar 2010 Posty: 2964 Skąd: Sosnowiec
#34 Wysłany: 2014-04-13, 14:11
Hmmm... a mnie nie zachwyca, choć to zawsze trzeba zobaczyć na żywo. Na zdjęciach Sea-Gulle podobają mi się z reguły o wiele bardziej niż Shanghaje, i to nie jest chyba tylko kwestia fotek
Jeśli faktycznie ma to dokładność chronometru, to na pewno jest to ciekawa propozycja za 2,5kzł...
Choć ja bym nie dał - chrono mi niepotrzebne (w zasadzie gadżecik-zabaweczka ), a za 2500zl to można sporo ciekawszych zegarów (bez chrono, oczywiscie) nabyć
Niemniej - chronometryczny chronongraf za taką cenę... nieczęsty widok!