No ja miałem ten problem z GLS szlufka od bluzy zmieniła kolor z pomarańczy na zieleń oczywiście miejscowo. Mogliby troszkę poprawić te materiały żeby tak się nie odbarwiały.
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Pies czy kot?: kot Pomógł: 101 razy Dołączył: 09 Wrz 2012 Posty: 29444 Skąd: KrK
#32 Wysłany: 2014-08-27, 07:10
Ciniol napisał/a:
... ja je po prostu noszę
W nadgarstkowych tego nie widać.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#33 Wysłany: 2014-08-27, 08:47
Bo ja w przeciwieństwie do Ciebie Panie MistrzuDziadowskiejKakowskiejSzkołyFotografii mam w sobie taki bezwstyd żeby pokazywać moje dzieła
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
...no i byłem w tajmtrądzie i kilku innych sklepach.
pomacałem, poprzymierzałem i stwierdzam, że to nie dla mnie
znaczy nawet nie tyle żółte, ale w ogóle G
na żywo jedynie 5600 w różnych wersjach do mnie gadał
i na pocieszenie kliknąłem SRP455k1
_________________ lepsze jutro było wczoraj
Ostatnio zmieniony przez pdrog 2014-08-30, 16:19, w całości zmieniany 1 raz
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy