Wg mnie trzeba brać pod uwagę, który lepiej uzupełni kolekcję z innymi już posiadanymi. Skoro masz już ich parę to zaleta uniwersalności nr 1 blaknie - bardziej kusi coś ciut bardziej ekstrawaganckiego.
A 2 na zielonkawym canvasie/cordurze mógłby miażdżyć!
Głos na 2
_________________ Były starszy szeregowy Wintergreen był to złośliwy gnojek, który znajdował zadowolenie w swojej bezsensownej pracy.
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
Pomógł: 70 razy Wiek: 45 Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 13441 Skąd: Łódź
Pies czy kot?: pies Pomógł: 13 razy Wiek: 41 Dołączył: 23 Wrz 2012 Posty: 1381 Skąd: jasło
#39 Wysłany: 2015-05-21, 10:11
Decyzja zapadła , biorę szaraka!
Dzieki za ankiete! utwierdziłem sie tylko w swoim przekonaniu.
Czarny zapewne fajnie by wygladal na zielonym parciaku , ale ja takich pasków zbytnio nie lubie.
Nie miałem nigdy szarej tarczy i ogolnie mało jest zegarków z taka tarcza które trafiały by w mój gust( jak np. tudor heritage) , a czarnuchów jest sporo.
Teraz trzeba będzie poczekać do 1 lipca aż ciotka przyleci do Polski
Szymon [Usunięty]
#40 Wysłany: 2015-05-21, 10:25
mazik77 napisał/a:
Teraz trzeba będzie poczekać do 1 lipca aż ciotka przyleci do Polski
Pies czy kot?: pies Pomógł: 13 razy Wiek: 41 Dołączył: 23 Wrz 2012 Posty: 1381 Skąd: jasło
#45 Wysłany: 2015-05-21, 18:11
Niestety troche z tym racji ze jak sie wywozi z usa wiecej zegarkow to moga sie przyczepic na lotnisku, sam bym do lipca pewnie jeszcze kliknol jakas druga sztuke , ale nie chce ciotki narazac na jakies nieprzyjemnosci.