WAFEL1979, świetna!
No i dzięki wszystkim za sugestie chyba jestem dużo bliższy dokonania wyboru, tudzież zamiaru zmodowania amfy...
A tak BTW to z jakością w amfibiach coś się poprawiło? Miałem 3 noworuskie i różnie z tym bywało, w latinie na ten przykład tarcza zmieniła kolor na fioletowy od słońca... Z tego co czytałem, nie ona jedyna.
_________________ "I own the watch, the watch does not own me"
Też mam zmodowaną niedawno amfibię (tylko ze starej beczki) i pewnie jeszcze kiedyś zrobię moda z którejś z tych nowszych (może jakieś ministry w stylu militarnym...)
Pomimo uszu 18mm da się wsadzić np 22mm pasek pod warunkiem że się go ładnie dotnie
Ostatnio zmieniony przez carpetmonster 2015-05-22, 00:27, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Wszystko ma swoją kolej, miejsce i czas.
Maras68 [Usunięty]
#37 Wysłany: 2015-05-22, 14:39
carpetmonster napisał/a:
Też mam zmodowaną niedawno amfibię (tylko ze starej beczki) i pewnie jeszcze kiedyś zrobię moda z którejś z tych nowszych (może jakieś ministry w stylu militarnym...)
Obrazek
Pomimo uszu 18mm da się wsadzić np 22mm pasek pod warunkiem że się go ładnie dotnie
kiedyś na jakimś wrocławskim podstoliku chętnie bym pooglądał te mody
Pomógł: 2 razy Wiek: 48 Dołączył: 02 Maj 2010 Posty: 2913 Skąd: Gdańsk
#39 Wysłany: 2015-06-01, 12:47
Jagr nie wiem, czy Cię dobrze zrozumiałem, ale tam na zdjęciu są dwa bezele od przodu i jeden pokazany od tyłu, ale to wszystkie takie same bezele z kropkami.
Piort, faktycznie beczka mnie nie rozczarowała, najmasywniejsza z amfibii i super się układa na ręce.
Bezel na razie zostaje bo rzeczywiście daje radę a pożyjemy to zobaczymy co dalej
_________________ "I own the watch, the watch does not own me"