Pies czy kot?: pies Pomógł: 7 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Maj 2014 Posty: 640 Skąd: Rzeszów
#31 Wysłany: 2015-05-30, 08:17
mazik77 napisał/a:
W sklepie internetowym bez problemu możesz utargowac 20%, jak szukasz używki w bardzo dobrym stanie to atrakcyjna cena to cena niższa o ok 40 - 50 % od ceny sklepowej bez rabatów.
I oto mi chodziło. Dziekuje ci bardzo za podpowiedz juz wiem w jakim obszarze cenowym mogę sie poruszac,zeby wiedzuec czy ktos nie zawyza cen.
Ale cena tego zegarka nawet z rabatem będzie zawyżona. Ceny wszystkich zegarków są zawyżone. To jest produkt luksusowy, nie jest niezbędny do życia, jak Ci się podoba i masz wolne środki to kupujesz. Tyle w temacie. Twoje pytanie było bez sensu. Od początku tego wątku widać, że chcesz tej certiny tylko najlepiej to za 600zł.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 7 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Maj 2014 Posty: 640 Skąd: Rzeszów
#33 Wysłany: 2015-05-30, 10:50
Iks napisał/a:
Ale cena tego zegarka nawet z rabatem będzie zawyżona. Ceny wszystkich zegarków są zawyżone. To jest produkt luksusowy, nie jest niezbędny do życia, jak Ci się podoba i masz wolne środki to kupujesz. Tyle w temacie. Twoje pytanie było bez sensu. Od początku tego wątku widać, że chcesz tej certiny tylko najlepiej to za 600zł.
Słuszna uwaga twoja.
Proponuję zamknąć temat.
_________________ hej ho
Ostatnio zmieniony przez Velmer 2015-05-30, 10:50, w całości zmieniany 1 raz