Ale Maxiowa analiza w paincie zmiażdżyła mnie że tak powiem na Maxa... Genialna robota
Szymon [Usunięty]
#36 Wysłany: 2015-05-28, 22:19
Antigalacticos napisał/a:
Ale Maxiowa analiza w paincie zmiażdżyła mnie że tak powiem na Maxa... Genialna robota
Profesjonalna robota. Przecież na fachowym forum jesteśmy
krawiec [Usunięty]
#37 Wysłany: 2015-05-28, 23:31
Ta marka produkuje zegarki lotnicze. Wrzuć go do pralki, wirowanie na maxa. Jeśli wytrzyma przeciążenia to powinien być prawdziwy. Znajomy zegarmistrz mi tak powiedział, ale nie wiem czy to prawda bo ostatnio porysował mi dekiel od IWC.
Wzruszyła mnie historia o polu golfowym.
Może by jeszcze ten fart i przypływ bogactwa rozszczepić, i zamienić ten luksusowy produkt na dwa zgięte kije i pękniętą piłeczkę ? Powinno pójść lepiej na Allegro, o ile rączki od kijów nie będą połamane. Owinie się czarną folia pakową, doklei pasek z worka na śmieci 120 litrów, i z daleka będzie wyglądać jak wózek golfowy
Powinno się dobrze sprzedać, weźmie to jakiś pretendujący na możnego tego świata
Zrobi potem zdjęcia na Fejsbuka, z szerokiego kadru, żeby jeszcze było widać narożnik budynku elektrociepłowni, że to niby jego szato ..
Ja bym tak zrobił.
Ale mnie już na pole golfowe nie wpuszczają od czasu jak wyżarłem kaczki z sadzawki.
Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#41 Wysłany: 2015-05-29, 08:03
Jesteście OKRUTNI a taka postawa nie przystoi rycerzom z prawego łoża.
bartek1991 czas otworzyć oczy, skoro Ci już Darek napisał że to podróba to wypada w to uwierzyć.....ja dodam tylko od siebie że to jest marnej, ba baaaardzo marnej jakości podróba zegarka, coś jak wyrób zegarkopodobny.
Wzruszyła mnie historia o polu golfowym.
Może by jeszcze ten fart i przypływ bogactwa rozszczepić, i zamienić ten luksusowy produkt na dwa zgięte kije i pękniętą piłeczkę ? Powinno pójść lepiej na Allegro, o ile rączki od kijów nie będą połamane. Owinie się czarną folia pakową, doklei pasek z worka na śmieci 120 litrów, i z daleka będzie wyglądać jak wózek golfowy
Powinno się dobrze sprzedać, weźmie to jakiś pretendujący na możnego tego świata
Zrobi potem zdjęcia na Fejsbuka, z szerokiego kadru, żeby jeszcze było widać narożnik budynku elektrociepłowni, że to niby jego szato ..
Ja bym tak zrobił.
Ale mnie już na pole golfowe nie wpuszczają od czasu jak wyżarłem kaczki z sadzawki.
Jakby ktoś potrzebował, to mam na zbyciu kilka takich krzywych kijów.
Jakieś proste też - ale to już nie są tanie rzeczy...
Do zestawu prostych wózek i torbę dołożę gratis