jak idę na spacer z psem - do bojówek to głownie po nie sięgam
Kupisz sobie Gschocka terrorystę do takich zabaw A poka zdjęcia co Ci tam zostało w ogóle, miałeś kiedyś jeszcze pudło na 12 sztuk i chyba jakieś mniejsze na nurki, nie?
Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#35 Wysłany: 2016-01-02, 11:34
Zamieszania ciąg dalszy. Generalnie z nowym rokiem bije mi w dekiel.
Na kiziowym bazarku wypłynęły jeszcze dwa zegarki, które mnie korcą. Mianowicie Omega 300M chrono i Tag 1887.
Wszystkie 3 w prawie tej samej cenie... Aktualnie, po wyprzedaży łyknąć będę mógł góra 1 zegar.
Tag wg. mnie najbardziej uniwersalny. Może w kolekcji zastąpić Ocean 2, którego nie planowałem wystawiać a dodatkowo kolorystycznie dubluje się z DS-1.
Słoniu, nie chcę nikomu psuć biznesu ale ta Omega swego czasu na bazarku była w cenie mniejszej o nowego ocena 2 a i Tag leżał od Karola chyba z 1,5 k mniej. Tag fajniejszy od Omegi ale BM ma więcej elegancji
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Pies czy kot?: pies Pomógł: 13 razy Wiek: 41 Dołączył: 23 Wrz 2012 Posty: 1381 Skąd: jasło
#40 Wysłany: 2016-01-02, 12:34
Z tej trojki zdecydowanie B&M. Mierzylem wszystkie 3 i Capeland poza konkurencja. Piekny zegarek, siedzi mi w glowie juz od jakis 3 lat kiedy przeczytalem ten test http://chronos24.pl/test-...ograph-flyback/
Na szczescie odkad kupilem podobna Alpine troche mi przeszlo...