IMO bierz, ale też bym postawił na dopłatę do bransolety, bo później będzie trudno dobrać, a na zamienniku okaże się, że to nie to samo (przynajmniej na zdjęciach oryginalna wydaje się bardzo ciekawa). Z kolei na pasku sobie nie wyobrażam.
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
Pomógł: 70 razy Wiek: 45 Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 13441 Skąd: Łódź
#34 Wysłany: 2016-01-19, 22:56
Trochę mnie Iksu zmartwił tym rozmiarem...
Możecie podać jakieś przykłady zegarków o podobnych wymiarach ? Głownie l2l
Pomógł: 11 razy Wiek: 35 Dołączył: 11 Mar 2014 Posty: 743 Skąd: Old Europe
#36 Wysłany: 2016-01-19, 23:59
bardzo fajne zestawienie, czerń + złoto to jest to
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#37 Wysłany: 2016-01-20, 00:39
tylko weź prezesso pod uwagę jeszcze jedna zmienną co chciałbyś w nim zmodować i czy znajdziesz części i za ile
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Zdecydowanie warto!
Sam myślałem, czy nie zrobić z tego zegarka jedynego nurka u siebie w pudełku
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#40 Wysłany: 2016-01-20, 09:24
Santino napisał/a:
Akurat tutaj to praktycznie nie ma co zmieniać...
mówisz tak jakbyś nie znał prezessa
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Z_bych Koneser chińskiego majeranku Morda Zdradziecka
Ale w tym zegarki faktycznie nie ma się czego czepić. Zegarek moim zdaniem z tych kompletnych. Gdyby nie trzeba było czekać to pisałbym bierz, bo super, ale przy tej niepewności co do ludu walut to się zastanów 2 razy, bo serio kursy są nieprzewidywalne teraz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 13 razy Wiek: 41 Dołączył: 23 Wrz 2012 Posty: 1381 Skąd: jasło
#43 Wysłany: 2016-01-20, 15:42
Z_bych napisał/a:
Ale w tym zegarki faktycznie nie ma się czego czepić. Zegarek moim zdaniem z tych kompletnych. Gdyby nie trzeba było czekać to pisałbym bierz, bo super, ale przy tej niepewności co do ludu walut to się zastanów 2 razy, bo serio kursy są nieprzewidywalne teraz
Przecież można już teraz przewalutować całą kwotę za zegarek i trzymać 2 połowę na koncie walutowym do następnej wpłaty.
Bierz go bo fajny!
Z_bych Koneser chińskiego majeranku Morda Zdradziecka