Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#35 Wysłany: 2016-02-27, 23:13
Santino napisał/a:
Słoniu napisał/a:
Stenki mam tsy
Marinkę możesz zostawić
Uwielbiam ten styl.
Żona by mnie zabiła za sprzedaż Marinki
A tak poważnie - lubię swoje kartofle. Stenka Nav-b i Armanda pewnie kiedyś sprzedam. Certiny obie pewnie też - ale to wtedy kiedy znajdę odpowiednie następstwa.
Imo ten Tissot spokojnie jakościowo będzie mógł z ML'em i Alpinami konkurować.
Dajcie spokój, niech sobie kupi tego Tissota, może potem zacznie bardziej kolegów słuchać
A na poważnie dla mnie xicorr, stenek o2 i certina chrono są do wymiany na jeden porządny tool watch, może być chrono diver jakiś (i to na zasadzie xicorr, potem dłuuugo dłuugo nic i dopiero certina i stenek)
A drugie rozwojowo tak... czego brakuje? Stenka o2, xicorra i magrety...a i certiny chrono
DS1 zostaje, bo to uniwersalny klasyk który się czasem jednak przydaje, marinka też, bo fajna. Edox wiadomo, ma dożywocie. Żubr - limitka forumowa, może zostać, armand jednak jest mega, na pasku zyska imo, czasem można zadać szyku
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Ostatnio zmieniony przez Iks 2016-02-28, 10:07, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: kot Pomógł: 101 razy Dołączył: 09 Wrz 2012 Posty: 29444 Skąd: KrK
#41 Wysłany: 2016-02-28, 10:05
Po pierwsze primo sprzedaj kartofle.
Po drugie primo kup Cytryne Divera Chrono która zjada tego Tissota bez popitki. W Tissocie indeksy są jakby z innego, czytaj duuuuuużo mniejszego, zegarka.
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos