Pietrek, no syfiasty jest, to widać na pierwszy rzut oka
No przygarnę go, już trudno, co Ci będzie psuł humor.
Bardziej konstruktywnie - przy takim intensywnym wzorze podpalenia powinny być dużo intensywniejsze jak dla mnie. Tak giną w tłumie, a to jest dla mnie znak rozpoznawczy Twoich stusi. Sam kolorek też bym widział ciemniejszy, ale to może być przekłamanie monitora.
Pokaż go całego, nad dziurkami zaczyna się różna faktura po lewej i po prawej i to rzuca mi się na oczy - może jak całego będzie widać, to ładnie się to komponuje.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 61 razy Wiek: 44 Dołączył: 20 Lut 2010 Posty: 8913 Skąd: Bełsznica/Lublin
#33 Wysłany: 2010-07-15, 19:08
Człowiek nie ma czasu na internet a tu takie dobrocie...
Piotrek zacznę od tego:
MASAKRA. Pojechałeś całkowicie po bandzie, popadłem w kompleksy i już mi się nie chce nawet myśleć o pasku a miałem szyć coś bo kilka dni wolnego.
Kolor ostatniego fajny tylko nie jest cieńszy niż pozostałe? Poza tym widać że mu tyle czasu co pozostałym nie poświęciłeś
Bo szlufki nie ma...
Podsumowując. Świetne są...
Pomógł: 5 razy Wiek: 39 Dołączył: 24 Maj 2010 Posty: 703 Skąd: Daleko
#35 Wysłany: 2010-07-15, 19:17
To ja chętnie przygarnę ten nie do końca udany jako beta tester
Jako że sam robie czasem paski to mam wyostrzone zmysły, ale naprawdę niema się do czego przyczepić jeżeli chodzi o wykonanie, chyba że robisz jakiś super ukrywające wszystkie niedociągnięcia zdjęcia.
Pomysł z wykorzystaniem tej skórki jest świetny też kiedyś o tym myślałem ale niemiałem tyle samozaparcia żeby jej poszukać. Moim idolem w tej skórze jest Kain Heritage, który jest moim numero uno w ogóle. Twoje paski są naprawdę na światowym poziomie i to ścisłej czołówce. Jest jeszcze dużo niecodziennych skórek które można wykorzystać do zrobienia pasków tak więc życzę owocnej pracy bo naprawdę miło patrzeć…
_________________ perfekcja to tylko cel...
/Marcin
Ostatnio zmieniony przez Denikleus 2010-07-15, 19:20, w całości zmieniany 1 raz
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy
On chyba w ogóle jest mniejszy w wielu wymiarach, 24mm to chyba nie jest?
I faktycznie, dopiero po uwadze Nicka, dotarło do mnie, że on jakiś taki chudy
Hhhhhmmmmmmmmm, na całości jeszcze bardziej rzuca się zmiana faktury. Na łapie nie będzie problemu, ale w prezentacji mnie to jakoś uderza.
A może mu przywalić piątą dziurkę od strony uszu. To powinno złagodzić przejście faktury.
No i na tej focie kolorek głębszy, nie taka żarówka
Przypalenie dalej za delikatne, ale teraz to już niewiele trzeba.
Piotrek, mam pełną świadomość, że było to Twoje świadome działanie, na które poświęciłeś sporo czasu i wysiłku. I bardzo to sobie cenię.
Pach jest fajny, widowiskowy i na swój sposób wyjątkowy. Coś Ci w nim nie pasuje, więc się doszukuję (moim niewykwalifikowanym okiem) cóż to może być.
Chyba, że Ty mówisz o tych parchach w dziurkach
No dobra, w jednej widać na fotach.
i właśnie o to "doszukiwanie się" mi chodzi!
gdybym był całkowicie pewny jedynie słusznej własnej koncepcji, to bym o zdanie nie pytał
mi jednak chodzi o to, żeby wybrać najlepszą drogę lub kilka równoległych dróg i nimi podążać, a bez Waszych opinii to się nie uda...
dlatego z uwagą słucham....
a paprochy, no cóż, jak się pracuje po kilkanascie godzin, to oczy nie dostrzegają wszystkiego co widzi aparat, obiecuję się poprawić
_________________ Piotrek
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy
Rewelka jak dla mnie...ten drugi "łuszczaty" to normalnie nie wiem dlaczego ale pierwsze skojarzenie miałem takie "Pietrek chyba był na chwile z wizytą w piekle i ogon diabła uciął" : )
Niesamowite wrażenie robią...teraz za obiektywnie nic nie napiszę bo jestem przed kolejnym oglądaniem...póki co nawet nie sprecyzuję który najbardziej mi się podoba.
Dobrze wiesz co sądzę o Twoich paskach więc w sumie wiesz już wszystko co z mojej strony...