Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#34 Wysłany: 2011-09-13, 16:08
Fazi64, - nie czekaj a klikaj a nie ludziskom smaka robisz! Kasa zwrócona będzie więc kupuj bo i tak sobie znając szczęście poczekasz I mam nadzieje, że to Steinhart
Pies czy kot?: pies Pomógł: 66 razy Wiek: 60 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 35118 Skąd: Polska Pd. B
#42 Wysłany: 2011-09-14, 08:46
Skad takie stwierdzenie Juz nie pamietam, kiedy cos ostatnio zanabylem
Recon5 i RedSea Holystone to byly rzeczy przedplacone daaaawno i teraz pierwszy splynal Prometheus, a na dniach dojdzie ten drugi (i tu mam nadzieje sie nie zawiezc)...
A kase chyba rzeczywiscie przytrzymam na koncie i po dozbieraniu zakupie swojego Graala (la,la,la) - ale o tym ci....., zeby nie zapeszac...
_________________ Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
#43 Wysłany: 2011-09-14, 08:48
pisar napisał/a:
Blaz napisał/a:
Ty Pisar też już mówiłeś, że DA36 to już forever.
Bo tak jest. nie porzuciłem Da36...wymieniłem na model wyżej. Dalej jestem wierny Damasko.
No to nie mów, że jak się zbiera długo na jeden to na pewno ten jeden na długo zostanie. Może być tak, że u kogoś zostanie na znacznie dłużej zegarek kupiony pod wpływem impulsu i do tego bardzo tani. Reguł nie ma.