W sumie wiadomo, że każda Precista coś zrzyna, sorry: się inspiruje, ale myślałem, że przynajmniej ta Precista to autorski pomysł.
Milcz, wieśniaku, jak do mnie rozmawiasz Precista nic nie zżyna, bo to jest ta wąska liga, co ma prawo ejncwajdraj śpiewać, a i tak będzie SZtuka przez "SZ"
no,w tym przypadku zrzyna sam z siebie,bo i CWC,Hamilton ,Precista i jeszcze Newmark
były produkowane w/g tych samych wytycznych (6BB MOD)
do B-Uhrów Stowy jakoś nikt się nie czepia ,a Schauer chyba nie jest potomkiem W.Storza.. ?
Ostatnio zmieniony przez altec 2011-10-03, 08:16, w całości zmieniany 1 raz
Blaz [Usunięty]
#33 Wysłany: 2011-10-03, 08:23
No właśnie Precisty i Stowy nikt się nie czepia. Co innego powiedzmy B-uhr Parnisa, majnfriendów czy np. od Ticino. O! Te to już są ordynarnymi podróbkami robionymi przez wirtualne twory nie mające sklepów stacjonarnych. Co za wstyd! Tfu!
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2011-10-03, 08:45, w całości zmieniany 1 raz
do B-Uhrów Stowy jakoś nikt się nie czepia ,a Schauer chyba nie jest potomkiem W.Storza.. ?
No i jak tu z takimi rozmawiać wyciągają jakieś brudy rodzinne, że niby ktoś tam kiedyś z kimś nie ten, tego ... No nic w was nie ma kultury, od razu widać że chowane w kraju, gdzie nie ma cywilizacji (bo nie ma salonu Davosy), jadą jeszcze jakimis specyfikacjami wojskowymi co ich w katalogach nie ma ...
Zapomniałem już za co was obu wyrzucili ... Eee ... znaczy jednego ... eee no dobra, żadnego nie wyrzucili, ale i tak kij wam w oko :
Pomógł: 112 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#39 Wysłany: 2011-10-03, 08:44
a żelazkolot też ma duszę
#40 Wysłany: 2011-10-03, 08:44
altec napisał/a:
Alfie
Alphie.
Cytat:
czy jednak wszystkie cztery chrono są OK?
edit:literówka..
Generalnie zasada jest taka: wszystkie wirtualne marki są be. Oprócz tych, które arbitralnie uznajemy za dopuszczone do sprzedaży, pardon - pojawiania się na forum. No i tych, których właściciele pojawili się w Hiltonie.