Tomir, Miałem Casio EF-527 w dwóch wersjach kolorystycznych i pozbyłem się obu. Jakiś taki cienki był, znużył mnie po dwóch dniach. Po wielu Edifisach, które miałem w rękach nie został ani jeden, może nudne, czy zbyt folklorystyczne, nie wiem, ale o gustach się nie dyskutuje.
Jeśli musisz Casio, to może taki :
Pomógł: 21 razy Dołączył: 27 Wrz 2010 Posty: 4180 Skąd: mam wiedziec?
#35 Wysłany: 2012-02-04, 19:17 Re: kolorowanka
tez szukam jakiegos kwarca, ale bardziej z solarem i radioustawiaczka choc niektore edifice, sa naprawde fajne. Mi jednak bardziej takie klasyczne, bez startrekowych udziwnien sie podobaja
Pies czy kot?: kot Pomógł: 2 razy Wiek: 47 Dołączył: 24 Sty 2012 Posty: 175 Skąd: Wawa
#44 Wysłany: 2012-04-18, 09:42 Który Casio EF-503D?
Spodobał mi się taki oto chronografik. Z tego, co wyczytałem uchodzi za mniejszy od nowych modeli Edifice, co jest dla mnie zaletą bo nadgarstek wymusza mniejsze zegarki
Rozważam po zakupie założenie paska czarnego lub brązowego, ale "zawiesiłem się" na wyborze koloru.
Niebieski czy złoto-czarny? Skłaniam się ku niebieskiemu, ale... No właśnie - pomocy!
A może żaden? Proszę się nie krępować i wybijać z głowy
Ostatnio zmieniony przez lukkluj 2012-04-18, 09:51, w całości zmieniany 1 raz