Weź Hujera !
Jest brzydszy od Certiny, ale za to bardziej prestiżowy !
#36 Wysłany: 2012-02-08, 09:40
ALAMO napisał/a:
co to wogole za dylemat jest ??
Weź Hujera !
Jest brzydszy od Certiny, ale za to bardziej prestiżowy !
piłeś coś,czy pomyliłeś fora Alamku
Blaz [Usunięty]
#37 Wysłany: 2012-02-08, 09:43
Gdy patrzę na koronki Tagów to się zastanawiam jaki kompleks tam musieli mieć, żeby takie coś zaprojektować.
Precistę przemilczę. Trzyma swoją średnią podróbkarstwa, o pardon - twórczej inspiracji, i każe płacić z dziesięć razy więcej za to, że na tarczy jest napisane Precista, a nie Parnis. Zegarek dla wyjątkowych estetów.
Pomógł: 17 razy Wiek: 43 Dołączył: 23 Cze 2011 Posty: 6122 Skąd: Warszawa
#38 Wysłany: 2012-02-08, 09:45
Chyba Alamu fioletowa krówka uderzyła do głowy.
MSZ jedyne co ciekawe w Tagu, to tarcza (zaznaczam - ciekawe, acz niekoniecznie ładne), "Precista" u majfrienda za jakieś $70, zostaje Certina, która w tym towarzystwie jest po prostu oryginalna.
_________________ "Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."
Jan Oborniak
Ostatnio zmieniony przez Borewicz 2012-02-08, 09:46, w całości zmieniany 1 raz
Musicie mi wybaczyć - zepsuł mi sie ekspres do kawy,i zamiast mojej kochanej espresso z rana walnąłem sobie plujkę. A to i tak dopiero dzisiaj, bo od soboty - bez kawy !
Of koz że Certina.
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2012-02-08, 09:54, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 17 razy Wiek: 43 Dołączył: 23 Cze 2011 Posty: 6122 Skąd: Warszawa
#40 Wysłany: 2012-02-08, 10:25
ALAMO napisał/a:
Musicie mi wybaczyć - zepsuł mi sie ekspres do kawy,i zamiast mojej kochanej espresso z rana walnąłem sobie plujkę. A to i tak dopiero dzisiaj, bo od soboty - bez kawy !.
Uuu, to współczuję, znam ból. Dlatego każdy porządny kawosz ma na podorędziu kafetierkę, tak na czarną godzinę. Dla mnie najtrudniejsze jest posiadanie zapasu kawusi
_________________ "Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."
Ja też bo to normalny zegarek, czyli kup Pan Certinę
_________________ Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę