Chciałem zauważyć że portugalczyk nie ma daty. Poza tym to chyba najlepszy wybór na początek przygody z chińczykami. Wielu z nas tak zaczęło i miej świadomość, że to wciąga
Panda jest równie zajebongo i ma zupełnie inny klimat. Nie można wskazać który lepszy - trzeba mieć oba. Najlepiej zamówić jedną przesyłką to się zaoszczędzi 4$ na kosztach wysyłkie
Jeśli używasz PayPala to klikaj śmiało u któregoś z majfrendów.
Tu poczytaj o sprzedawcach http://www.chinawatches.pl/viewforum.php?f=22
Bez czytania możesz śmiało klikać u dajiwatch, wenping, manbushije czy parishop
I się dużo nie zastanawiaj - 220 zł to nie majątek, a jakby co - puścisz na bazarku.
Przekonaliscie mnie chyba do tego portugalczyka dzieki wielkie i wybaczcie mi moja niewiedze na temat blizniakow - myslalem, ze to forumowe...
Btw. Ponawiam pytanie - ktos z Krk ma portugalczyka zebym mogl go "pomacac" przed zakupem? Oczywiscie zegarek a nie uzytkownika forum no.... Chyba, ze znajdzie sie jakas atrakcyjna forumowiczka z portugalczykiem to moge rozwazyc rowniez druga opcje
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
maciek [Usunięty]
#33 Wysłany: 2012-02-24, 11:20
MichalKrk napisał/a:
Przekonaliscie mnie chyba do tego portugalczyka dzieki wielkie i wybaczcie mi moja niewiedze na temat blizniakow - myslalem, ze to forumowe...
mówiłem Maxio, no mówiłem.
dobry wybór, kupuj bez macania, będziesz zadowolony.