goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#361 Wysłany: 2017-05-24, 16:11
Ja to mam wrażenie, że oni tam (niektórzy przynajmniej) uważają sie za strasznych infuenserów którzy jak powiedzą że to GUNWO, to juz nikt nigdy ale to przenigdy tego nie kupi, wręcz nawet za darmo nie weźmie, taki ton tam pobrzmiewa w niektórych komentarzach
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
Za to ma sporo z pozycją, samooceną i zdolnością ludzi do godnego życia.
Ludzie są tacy sami na całym świecie.
Tylko jeśli mają większy problem z rzeczywistością - uciekają w imaginację.
Wiecie gdzie jest największa aktywność w Internecie? W sensie responsywności przekazu itd?
Indie, Filipiny.
Dwa duże kraje, z pełnym pokryciem Internetu. Biedni ludzie, walczący o jutro. Uciekający od dzisiaj. Świat alternatywny.
No właśnie nie chłopaki
To nie ma wiele wspólnego z nacją jako taką.
Za to ma sporo z pozycją, samooceną i zdolnością ludzi do godnego życia.
Ludzie są tacy sami na całym świecie.
Tylko jeśli mają większy problem z rzeczywistością - uciekają w imaginację.
Wiecie gdzie jest największa aktywność w Internecie? W sensie responsywności przekazu itd?
Indie, Filipiny.
Dwa duże kraje, z pełnym pokryciem Internetu. Biedni ludzie, walczący o jutro. Uciekający od dzisiaj. Świat alternatywny.
Szkoda nerwów. Chwilę wątek na czasoholikach przejrzałem i nie ma czym się przejmować. Teraz jest nowy wróg - cycki i nogi Pań - igrzyska muszą trwać!
BTW - a ja przekonany o swojej niekompetencji blogerskiej czekam kulturalnie aż fundacja raczy mi przesłać owego do testów
A ja się cały czas nie mogę napatrzeć na kombinację z tym pasiorem
Perfekto to dobrałeś Wojtek.
Chyba takiej skóry poszukam u naszych pszyjaciołuf i poproszę o "sample"