Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#46 Wysłany: 2016-01-03, 08:15
B&M, Tag i Omega - to by mnie chyba zaspokoiło zegarkowo na dłuższą chwilę, dlatego pewnie do każdego z nich wrócę...
Z omegami mam innym problem - bo podobają mi się ze 4 chrono
Stąd decyzja zapadnie pomiędzy Tagiem a & B&M. Póki co robię wyprzedaż. Zobaczymy co zejdzie i wtedy się będę zastanawiał co dalej. Dużo też zależy co się uda w tym roku podpisać za zlecenia
Słoń by nie był Słoniem jakby razem z perełkami nie miał kilku brzydali Ale tak na poważnie, zwizualizuj sobie ten zegarek bez logo Zresztą są przecież ładne Tagi na 1887 - nic straconego
I na innych kalibrach też - będziesz miał z czego wybierać.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 33 razy Wiek: 48 Dołączył: 23 Cze 2013 Posty: 2203 Skąd: Warszawa
#51 Wysłany: 2016-01-03, 21:02
Iks, dobrze prawi
mierzyłem kilka odmian Carrery
i na ręku to trochę bez wyrazu było
takie nowoczesne chrono i tyle
a Monaco też mi po głowie chadza
ostatnio używkę widziałem za 2750 usd
Co do 1887 szarej - to mega uniwersalny zegar będzie
Nie wiem, dla mnie to on jest tak bardzo za bardzo, że aż słaby taki zegarek dla kogoś kto do półbutów i gajeru zakłada białe skarpety - ta wersja. Wyjątkowo chyba na rynek Rosysjki Aż dziwne, że koperta nie jest w złocie...
Mi też się nie podobają te liczbowe indeksy, ale tarcza i całokształt jednak najciekawsze ze wszystkich 1887. Pozostałe bardzo ładnie wyglądają na zdjęciach, ale na żywo zupełnie nijako.
B&M bardzo ciekawy, Omega znacznie bardziej podoba mi się w wersji podstawowej niż to chrono, tak więc głosowałbym za zmianami, ale jednak wyłącznie na B&M.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 30 razy Wiek: 41 Dołączył: 02 Lip 2012 Posty: 2290 Skąd: Wołomin - no prawie
#60 Wysłany: 2016-01-04, 11:22
Dorian
ta carrera jak dla mnie jest do bólu nijaka. te pokazane przez Woytka są rewelacyjne a ta "twoja" i ta szara z indeksami cyfrowymi może tylko im paski czyścić.
_________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein