I od razu z ciekawymi niusami.
PS. Fajny zegar, gratulacje.
matyr napisał/a: |
Jeżeli jesteś TYM Arkiem Pawełkiem o którym myślę, to wieeeelki szacun! Podziwiam i gratuluję pasji. ![]() |
kaczor76 napisał/a: |
dla tych którym nie chce się poszukać za Wiki
Najważniejsze osiągnięcia * 1998 – samotnie przepłynął Atlantyk pontonem "Cena strachu", w ramach ekspedycji "Pontonem przez Atlantyk - Atlantyk '98" * 2008 – ekspedycja "Akuna Horn Expedition" - jako drugi na świecie (pierwszy francuski żeglarz Aleinie Bombard w 1952 roku[2]) samotnie opłynął przylądek Horn otwartą łodzią pontonową a tu ciekawy artykuł http://turystyka.wp.pl/ka...20,artykul.html No naprawdę miło że koledze się chce - a że w końcu rozwiąże zagadkę FF nie mam wątpliwości - szacunek Pozdrawiam |
prezesso79 napisał/a: |
Cóż nowego, ciekawego, odkrywczego TAKIEMU podróżnikowi mogłoby zaoferować nasze forum?....
hmm..... ....... ![]() ![]() ![]() ![]() już wiem! ![]() Przyjedź na doroczne spotkanie pijaków i złodziei - bo każdy pijak to złodziej(to o nas ![]() ![]() to oczywiście żartem - a poważnie to szczerze zazdraszczam podróży i gratuluję BP FF, oraz mocnego wejścia na forum! ![]() PS. Arku - spotkanie będzie naprawdę więc jeśli jakimś cudem... Pozdrawiam! |
ArekPawelek napisał/a: |
A czy Panowie z Formozy sie odzywali??? |
ALAMO napisał/a: |
Wspomnienia o COCOM toczą łezkę ![]() |
Jacek. napisał/a: |
jakiś czas działały pięknie, al pod warunkiem traktowania ich jak dzieła sztuki - nic nie dotykać, nie zamieniać między egzemplarzami, bo inaczejwróca do smętnej normy |