Jutro będę znał wynik ostateczny, ale po wczorajszej kontroli wszystkie próbki zapowiadają się ujemnie. Czyli idzie ku dobremu - będę mógł nosić zegarki Może nie na plecach, ale będę mógł
Ostatnio zmieniony przez torsen 2011-08-25, 16:09, w całości zmieniany 1 raz
Aaa, ten z "ciężkimi cziasami" Mimo kryzysu - a może właśnie z powodu kryzysu - wolę jednak "cziasy" na nadgarstku nosić
Dobra panowie, wygląda na to, że mamy trzech zwycięzców zabawy, a to oznacza, że piwa będzie sporo Niech napiszą, czym chcieliby się delektować na zlocie, a ja dostarczę
Ostatnio zmieniony przez torsen 2011-08-25, 16:21, w całości zmieniany 1 raz
Ta jest Pany!
Tak wyglądają testy na alergie na metale wszelakie, także nikiel i dużo innych.
Najpierw w pierwszym dniu nakleja się dwa plastry z płatkami. W trzecim dniu zdejmuje się je, a pani pielęgniarka troskliwie maluje drabinki na plecach. Pani doktor mówi: "proszę nie myć pleców do piątego dnia testów" Słyszeliście, żeby lekarz namawiał do tego, żeby się nie myć? Ja wczoraj usłyszałem
Buuuu, a ja myślałem, że to szyny montażowe do skrzydełek .
_________________ Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
Hehe, chomior, polatałoby się tu i ówdzie, ale skrzydła musiałyby być chyba
wielkości boiska, żeby mnie unieść Ja stukilowy koleżka jestem
A co do nagrody, to powybieram różniaste browary, mam nadzieję że dla każdego będzie coś miłego Jeszcze jeden zwycięzca się nie wypowiedział, jacjakuza, który mimo że odpowiedział w tej samej minucie co pozostali dwaj, znalazł się na następnej stronie - co zauważyłem dopiero jak napisałem odpowiedź. Swoją drogą niezła historia, trzech w jednej minucie się zmieściło