To gdzie kliknąć te 7mm? Bo mnie żubra nakręcanie czasem lekko w.. irytuje
a nie możesz kupić ołówka automatycznego np. Kohinora na gruby wkład?
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
fakt czekaj, mówimy o ewentualnym zakupie przez Osobe która stawia domek letniskowy w cenie niezłego mieszkania, a psu wykupuje za chory piniondz dostawkę na wakacjach w Chorwacji
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2016-09-14, 20:22, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: kot
#561 Wysłany: 2016-09-15, 07:45
Co to za obrażanie najdalej wysuniętej na południe dzielnicy Warszawy?
_________________ A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#562 Wysłany: 2016-09-15, 10:21
A ten jego familok to nie w Zabrzu czasem?
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
A ja na forum chcę podziękować Panu Michałowi z G.Gerlach za przesłanie o ringów do koronki Sokoła. Pomimo, iż bardzo uważałem , to zgubiłem jedną gumkę... Bez tego czerwonego akcentu, to już było nie to...