Odpowiedz do tematu
:
Właśnie... ja nie mam jeszcze żadnej, Sebastian słowo klucz - jeszcze.
halina napisał/a: | ||
Santino, niewłaściwa interpretacja. To są aż dwie ![]() |
Właśnie... ja nie mam jeszcze żadnej, Sebastian słowo klucz - jeszcze.

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Ooo Marcin! Sto lat. Wyszło jak zawsze

FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Kogo skorumpowałeś?
On wie że do Redy chcesz ją założyć?
Michał napisał/a: |
Sebastian słowo klucz - jeszcze. ![]() ![]() |
Kogo skorumpowałeś?

On wie że do Redy chcesz ją założyć?

Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!

:
Sebastian, no ale kto bogatemu zabroni...

Dziewczyny lubią brąz zapraszają

:
no w sumie my, bo co z tego że ma kasy multum i stać go na paski Redy jak NIKT mu nie sprzeda takiej klamerki na wypasie

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Pasek, paskiem. Przeciez klamra z dobrym paskiem sa często drozsze od zegarka do ktorego montujemy ten zestaw

"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Niby tak, ale jednak (sorry Sebastian) te badziewia od Seby nie zasłużyły, żeby przy tak zacnych paskach Redy, być zamocowane.
Apa13 napisał/a: |
Pasek, paskiem. Przeciez klamra z dobrym paskiem sa często drozsze od zegarka do ktorego montujemy ten zestaw |
Niby tak, ale jednak (sorry Sebastian) te badziewia od Seby nie zasłużyły, żeby przy tak zacnych paskach Redy, być zamocowane.

:
Paski rzeczywiście piękne!

Omnia tempus habent
:
Dzięki! Za słowa chwalebne
Czasem mam wrażenie że nie tylko paski ale i zdjęcia robie coraz gorsze, ale pal licho dwa vitydże

Czasem mam wrażenie że nie tylko paski ale i zdjęcia robie coraz gorsze, ale pal licho dwa vitydże

perfekcja to tylko cel...
/Marcin
/Marcin
:
Oldskulowa taśma
A zdjęciami się nie przejmuj, ja nigdy nie robiłem dobrych

A zdjęciami się nie przejmuj, ja nigdy nie robiłem dobrych

FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
tak jak pasków
Reda lepsze robi
nick555 napisał/a: |
ja nigdy nie robiłem dobrych ![]() |
tak jak pasków

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Możesz mieć rację, nigdy nie twierdziłem inaczej
Choć ostatnio usłyszałem od kogoś, że się cenię

Choć ostatnio usłyszałem od kogoś, że się cenię

FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Odpowiedz do tematu
no już nie fochaj się tak
obydwaj fajne robicie pachy
tak myślę że chyba dojrzałem do jakiegoś kolejnego pacha
nałóg mnie zżera

nałóg mnie zżera