Zarejestrowałem się, bo nie mogłem nie zareagować na małą profanację CWSa. Konkretnie chodzi o dekielki; w pierwszym projekcie wykorzystano grafikę z często powielanym błędem podziału przedniej szyby. Szyba ta była jednoczęściowa, słupek po środku to błąd.
Druga propozycja dekielka z rażącym logo CWS, które w zasadzie nie jest logiem CWS, gdyż powinny być 4 rzędy w skrzydełkach, a nie 3 jak jest teraz.
Od siebie dodam, że wstawianie loga na spód kompozycji obniża jego rangę, powinno być na górze.
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
#63 Wysłany: 2016-04-05, 09:25
Słoniu napisał/a:
Ostatni mistrz
No przecież mówiłem!
Nie macie może w planach zegarka w podobnej kolorystyce? Bo ten jest super ale mam już tą kopertę...
w pierwszym projekcie wykorzystano grafikę z często powielanym błędem podziału przedniej szyby. Szyba ta była jednoczęściowa, słupek po środku to błąd.
chyba jakiś spisek
#67 Wysłany: 2016-04-05, 12:59
ALAMO napisał/a:
prezesso napisał/a:
Nie macie może w planach zegarka w podobnej kolorystyce? Bo ten jest super ale mam już tą kopertę...
W tej chwili robią nową kopertę 43 mm klasyczną pod ST19. Myśleliśmy o tym żeby zrobić podobny model, ale mniej awangardowy.
w pierwszym projekcie wykorzystano grafikę z często powielanym błędem podziału przedniej szyby. Szyba ta była jednoczęściowa, słupek po środku to błąd.
To zdjęcie jest sprawcą nieporozumienia. Przednia szyba nie jest dzielona! To sznurek od flagi przepasany dookoła szyby i uwiązany od wnętrza sprawia wrażenie podziału szyby.
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
#70 Wysłany: 2016-04-05, 14:05
ALAMO napisał/a:
Tak, tylko że będzie zewnętrzny pierścień tarczy dodatkowy.
i mam nadzieję, że nie będzie kontrastowy, ten pierścień
Pies czy kot?: kot
#71 Wysłany: 2016-04-05, 14:52
Dżon Rambo napisał/a:
Zarejestrowałem się, bo nie mogłem nie zareagować na małą profanację CWSa. Konkretnie chodzi o dekielki; w pierwszym projekcie wykorzystano grafikę z często powielanym błędem podziału przedniej szyby. Szyba ta była jednoczęściowa, słupek po środku to błąd.
Druga propozycja dekielka z rażącym logo CWS, które w zasadzie nie jest logiem CWS, gdyż powinny być 4 rzędy w skrzydełkach, a nie 3 jak jest teraz.
Od siebie dodam, że wstawianie loga na spód kompozycji obniża jego rangę, powinno być na górze.
Czuje sie wywolany do tablicy.
Logo - to moja stylizacja. Wydawalo mi sie, ze logo CWSa, to samo koleczko, a te z czterema skrzydelkami to glownie PZInz. Moge dorobic, zeby bylo koszernie jak sie publicznosc domaga.
Co do obnizania rangi - pozwole sobie sie nie zgodzic.
Pozdrawiam
Eryk
_________________ We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
Co do zgodności ...no błagam .... po co robić zgodnie z prawdą historyczną ... bez sensu , zaraz kolega Z_bych-owi rozmięknie całkiem i wywróci... jak zegarek ładnie wygląda to ok, jak coś nie pasuje to zamalować czy coś i będzie dobrze.
BTW . a nie lepiej by się prezentował na deklu jako a;la jakis hot road? Z tylnymi oponami wiekszymi! Czad! I młodszym by się spodobał.