Pomógł: 12 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3828 Skąd: Myszków - miasto, które wykończył kapitalizm
#61 Wysłany: 2010-09-17, 20:55
i ona jest słuszna ta koncepcja, jeśli pod mawashi wszystko będzie na swoim miejscu, to za tą cenę można brać. Samurai podobał mi się zawsze, Sumo nie; ale teraz im częściej patrzę na sumo tym bardziej ładniejsze mi się wydaje. Chciałbym w Zgierzu zobaczyć i porównać oba - Samuraia i Sumo.
_________________ СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
Spinner, weź Ty mi tu nie "rodzicuj" Masz być marudo Przecież powrót mamy zaplanowany na godziny poranne właśnie 24go października. Ew. wyjedziecie nieco szybciej jeśli reszta falubazów się zgodzi
Pomógł: 4 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3028 Skąd: z Poznania :)
#72 Wysłany: 2010-09-18, 13:49
Bibliotek@rz napisał/a:
Spinner, weź Ty mi tu nie "rodzicuj" Masz być marudo Przecież powrót mamy zaplanowany na godziny poranne właśnie 24go października. Ew. wyjedziecie nieco szybciej jeśli reszta falubazów się zgodzi
Pewnie już po akcji (a może nie) ale ja bym nie brał...sam byłem napalony na Sumo nie dalej jak miesiąc temu i chciałem kupic od kogo w PL...w przypadku tego zegarka nie ma co brać wersji w takim stanie bo jest piękny. Na WUS jak się dobrze rozejrzysz to kupisz nawet za 1200pln...wylesz zwykłą pocztą i masz małe szanse na opłaty. Ja bym zdecydowanie odpucił.
#75 Wysłany: 2010-09-20, 08:34
Pisar, wysyłka z wus przy takiej cenie to PEWNE cło i VAT. Nie ma bata. Wszystko, co przylatuje ze Stanów sprawdzają dokładnie...