Pies czy kot?: kot Pomógł: 4 razy Wiek: 42 Dołączył: 21 Wrz 2010 Posty: 1682 Skąd: Warszawa
#66 Wysłany: 2011-10-19, 22:18
Seiko 1, dwójka za bardzo "nowoczesna", Ward fajny ale coś z proporcjami nie halo, do tego wskazówka godzinowa od czapy, guma, jakoś nie gada do mnie, jedynka super
Zdecydowanie 017 - ten zegarek jest przepiękny. Szkoda, że nie dodali mu 2mm - byłoby wtedy idealnie. Ale zawsze można na bunda wrzucić i optycznie urasta.
CW - jak już wielu pisało, wskazówka godzinowa to jakaś porażka. Reszta super, ale to typowy diver, nie wiem czy takiego szukasz. Seiko są bardziej uniwersalne, ich charakter można zmieniać paskami.
Drugi Seikacz również zacny, ale 017 zjada go na śniadanie swoim klimatem i zielenią ze złotkiem.
Pomógł: 25 razy Wiek: 53 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 7497 Skąd: Zielona Góra
#74 Wysłany: 2011-10-20, 09:12
Blaz napisał/a:
Każda pliszka swój ogonek chwali.
No niby ale jestem bezstronny - miałem jakieś Seiko na 6R15 i macałem kilka Wardów... Wszędzie porządne wykonanie, na zbliżonym poziomie imho - napewno nie ma tam różnicy klasy:)