Pies czy kot?: kot
Wiek: 52 Dołączył: 21 Sie 2015 Posty: 854 Skąd: Kędzierzyn-Koźle
#691 Wysłany: 2015-09-25, 21:01
Przeczytałem powyższe i jestem przerażony, wydawało mi sie że sie przywitałem w pierwszym poście, ale skoro nie spełniłem jakiegoś punktu regulaminu to pewnie mi się należało. Mimo wszystko to od chamów na forach wyzwany zostałem pierwszy raz, a trochę wiosen i for różnych już sobie liczę.
Zarejestrowałem sie tutaj dla "Gerlachów" bo wydawalo mi się że fajnie być bliżej ludzi którzy tworzą fajne rzeczy. Do tego spodobała mi sie żartobliwa forma wypowiedzi, jaka wydawało by się tutaj obowiązuje.
Nikczemnick cóż... Nie Ty pierwszy, nie Ty ostatni
To fotum pijacko-złodziejsko-(nie bójmy się)- knajackie. Na zegarkach to oni tutaj się nie znają, tylko czekają, żeby zwymyślać prawiczka lub splugawić dziwicę
No i uważaj na tego Svedosa. Sam nick chyba mówi wyraźnie, że on nie Polak tylko Swed od os jakić
............. Mimo wszystko to od chamów na forach wyzwany zostałem pierwszy raz.......
No i wreszcie się wypowiedział bezpośrednio zainteresowany. Skoro tak, to mogę zakończyć ze swej strony bicie piany przez współforumowiczów.
Zaiste, źle mogłem odebrać wypowiedź osoby Nikczemnick, znaczy niezgodnie z intencją autora . Od chamów jednak nie wyzwałem, co to to nie,tak więc proszę mi nie wciskać.
Jednym słowem wybacz Waszmość .. i baw się dobrze .
Z_bych Koneser chińskiego majeranku Morda Zdradziecka
Tak długo jest na yt że raczej każdy kto się interesuje tym modelem widział
Chyba każdy kto nie jest tu forumowcem
Ja nie widziałem filmiku. Może dlatego że co chciałem wiedzieć, to się z pierwszej ręki od producenta dowiedziałem.
A zegarek to jeszcze przed premierą, na etapie prototypów można było pooglądać na żywo.
Oczywiście jak się miało chęć jechać przez Polskę, spotkać z bandą melepetów, i wychylić kielicha. Oczywiście bezalkoholowego
_________________ Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!