Który Nighthawk?
Odpowiedz do tematu

:
Jazz-, zobacz na to.
http://allegro.pl/bransol...4665273522.html

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Dorian06 dzięki, ale biję się z myślami czy nie zamówić SKX'a :głową w mur: . Ten Citek jest mega, chyba najfajniejszy z wszystkich moich zakupów (radocha ogromna). Ale trochę szkoda mi go do mojego stylu życia. W robocie dostaje w dupę środkami do dezynfekcji, szorowanie po podłączaniu cytostatyków, do grzebania w aucie szkoda mi go, trzeba uważać na wystające szkło. Ciągle sobie myślę, że szkoda taki fajny zegarek do mojego tyrania :głową w mur: . Chyba zastawię go na szczególne okazje hmmm .

pifko
:
Do takiej pracy kup sobie jakieś tanie Casio. Jest tego bardzo dużo.

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Jazz-, przed ankietą myślałeś o g-shocku na EDC i to był dobry pomysł ;)

rinkazki napisał/a:
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ...

pdrog napisał/a:
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... ;)
:
pifko Mam już plan na super zegar w cenie G :)) . Ujawnię go gdy zamówię, bo forumowicze to wilki, a nie ludzie i pewnie mi wykupią zanim dodam środki do paypal'a :D . Orientujecie się czy jeśli teraz zrobię "błyskawiczny przelew" czy jak to się tam nazywa, to dotrze dopiero w poniedziałek? hmmm

pifko
:
Dasz lineczkę to Ci powiemy... :twisted:

Dziewczyny lubią brąz zapraszają :twisted:
:
bow napisał/a:
Dasz lineczkę to Ci powiemy... :twisted:

+ milion. :))

Apa13 napisał/a:
:
A ja gooopi już odpowiedziałem na to pytanie w innym wątku :facepalm:

edit: literówka

Ostatnio zmieniony przez Chorwat 2014-10-03, 17:21, w całości zmieniany 2 razy
:
Chorwat, pifko .
Dorian06, bow, :złośliwiec: plask

pifko
:
Chorwat napisał/a:
A ja gooopi już dopowiedziałem na to pytanie w innym wątku :facepalm:

plask

Dziewczyny lubią brąz zapraszają :twisted:
:
Dodałem środki. Mam nadzieję, że zaksięgują to wcześniej niż poniedziałek hmmm .

pifko
:
Jazz- napisał/a:
Orientujecie się czy jeśli teraz zrobię "błyskawiczny przelew" czy jak to się tam nazywa, to dotrze dopiero w poniedziałek?

powinno być od razu, ja jak sobie przelewam na PP to za parę minut mam tam kasę...ale zależy z jakiego banku przelewasz

:
W tygodniu są od ręki ale w piątek jak zrobiłeś przelew po 18-stej to możesz środki ujrzeć dopiero w poniedziałek :(
Jedyna szansa że Twój bank księguję do 20-stej lub w sobotę (niektóre banki do 12-stej)

rinkazki napisał/a:
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ...

pdrog napisał/a:
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... ;)
:
Męczył, męczył i już brązik na kizi wisi :złośliwiec:

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
:wkurzony: Niepotrzebnie kliknąłem następny zegar, bo żona rozwaliła auto i naprawa idzie w tysiącach :głową w mur: .

pifko
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum