http://store.taowatch.us/TAO-165BD.aspx
Nie będę pisał na kim TAO się głęboko wzorowało projektując ten model... napiszę tylko, że na gumie dołączonej do zegarka jest znakowanie IWC

Krótko o zakupie:
kartonik jest, zdjęcie (na papierze Kodaka) kuponu rabatowego - jest, karta gwarancyjna z napisem - "ORINGINAL" - jest, pudełko styropianowe - standard majfendowy - jest. Wygląda na to, że wszystko jest

Nawet świeci (chociaż nie napisali lvminovs):

Chociaż pewnie raczej niezbyt długo

Rozmiar całkiem solidny:

Podsumowując mimo kilku drobniutkich minusów jestpanzadowolony i raczej nabytek szybko na bazarek nie trafi

*Coś jakby errata:
Niestety okazało się, że ta szybka odpowiedź mailowa z TAO o której pisałem powyżej to był jedyny kontakt z ich strony i ponad 3 tygodnie później nadal nie mam fabrycznego paska do tego zegarka. Cofam więc stwierdzenie, że TAO zachowało się profesjonalnie.... a co mi tam... śmiem nawet twierdzić, że zachowanie takie jest bardzo amatorskie i co więcej nieprzystające do majfrendowych standardów. Oczywiście pasek ten nie był powodem zakupu zegarka i nawet mi na nim specjalnie nie zależało (i tak z góry zakładałem, że zmienię go na skórzany pach) ale przykry fakt jest faktem i źle świadczy o sprzedawcy.
**I 2 errata

Jakie było moje zdziwienie jak dziś otrzymałem paczuszkę nadaną w Guangzhou 06.06 (czyli 2 dni po powyższej, pierwszej erracie) w której była guma do opisywanego zegarka i to bez oznaczeń IWC.