Pies czy kot?: kot Pomógł: 6 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 1136 Skąd: Szczecin
#2 Wysłany: 2009-11-17, 19:47
Podczepię się przy okazji - Awiatorek fajny i cieszy się popularnością.
Cena faktycznie trochę wyższa, ale może warto dołożyć, pewno zegarek jest i pasek trochę bardziej "wycacane" niż u innych sprzedawców.
Mają trochę więcej na składzie, część można dostać na ebay część tylko w sklepie. Sprzedawca jest OK i sprawdza się także w "trudnych" przypadkach.
Kupiłem u niego Tricompax Chrono. Pierwszy zegarek który do mnie dotarł
niestety nie funkcjonował prawidłowo, ale został wymieniony ( trwało to trochę) i drugi jest jak najbardziej OK. Styl jest odrobinę kontrowersyjny - ale mnie się podoba. Ma pełen datownik, oraz stop-sekundę. Pozdrawiam.
Miałem to-to kilka miesięcy temu.
Bardzo miłe - choć w realu wskazówki wydają się nieco przykrótkie (zwłaszcza sekundnik jest prawie niewidoczny).
No i pasek (w moim przynajmniej egzemplarzu) kwalifikował się do wymiany z uwagi na zauważalną "papierowość".
robone [Usunięty]
#4 Wysłany: 2009-11-17, 21:37
wskazówki rzeczywiście mogłyby być ciut dłuższe,
tarcza natomiast bardzo fajna, wszystko wyraźnie widać i nie jest tak naćpane jak w niektórych lotnikach
mechanizm, też ładny...przy okazji co to za werk i czy dobry?
pozostaje się jeszcze porozglądać za jakimś innym lotnikiem...jest też nadzieja, że jakiś zostanie klubowym, to może się człowiek po taniości załapie
tylko nie wiem czy będzie jakaś partia dla kulisów, czy też trzeba być co najmniej jakimś ryżowym
Pomógł: 7 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 4262 Skąd: Galaktyka Kurvix
#5 Wysłany: 2009-11-17, 22:23
Fajny skubaniec. Jeszcze niebieskie wskazówki i byłby git
Blaz [Usunięty]
#6 Wysłany: 2009-11-17, 22:33
Bardzo często się pojawia temat Ticino na wus. Chwalą go, bo w sumie klasyczna linia lotnika - co tu można popsuć? Ten rozmiar mnie jednak odrzuca. Ale to taka dzisiejsza moda...