zbieram się jak pies do jeża aby zanabyć pierwszego G-Shocka,
z zegara chciałbym korzystać na basenie.
I tu pytanie, czy kojarzycie może jakiś model G-Shocka z licznikiem.
Tak abym po każdym basenie robil klik, i na koniec tylko spojżał ile razy kliknąłem
Pozdrawiam
[ Dodano: 2013-06-14, 10:31 ]
Ponadto, ostatnio kolega mi mówił, że biega na stadionie,
i że szuka licznika aby sobie wygodnie zliczać okrążenia.
Blaz
w zasadzie chodziło by mi o możliwość liczenia czegokolwiek. Chodzi mi po prostu o licznik, jedno kliknięcie - pokazuje 1, dwa kliknięcia - pokazuje 2
Ministranty takimi liczą tuszę w niedziele czasami
Szymon
No popatrzę na run-counter, ale po pierwszym filmiku z youtube, mam wrażenie, że nie o to mi chodzi
Emre
Niby tak, ale ...
tak dla przykładu. Korzystamy z aplikacji RunKeeper, i o ile jako tako liczy dystanse biegu w terenie, to zupełnie sobie nie radzi na stadionie, i ilość jaka wychodzi z prostego przeliczenia długości okrążenia i ilości okrążeń jest zupełnie inna od tego co wskazuje aplikacja.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 62 razy Dołączył: 11 Kwi 2012 Posty: 9082 Skąd: Polska
#6 Wysłany: 2013-06-14, 23:03
Mooman napisał/a:
Emre
Niby tak, ale ...
tak dla przykładu. Korzystamy z aplikacji RunKeeper, i o ile jako tako liczy dystanse biegu w terenie, to zupełnie sobie nie radzi na stadionie, i ilość jaka wychodzi z prostego przeliczenia długości okrążenia i ilości okrążeń jest zupełnie inna od tego co wskazuje aplikacja.
bo biegasz po elipsie. On dobrze liczy, gdy trasa to łamana
_________________ "Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
W G-shockach takiej funkcji zliczania nie widzę. Może coś by było w Timexach Ironmanach?
Tez pierwsze, co mi do glowy przychodzi, w moim pulsometrze mam cos takiego, jak "lap counter", czyli mozna mierzyc sobie czas kazdej rundy i ich ilosc.