Przejrzałem, forum i niestety nie znalazłem, żadnych informacji odnośnie modelu Submarinera który jest w ofercie jednego z bardziej znanych sprzedawców, zza wielkiego muru.
Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z was miał, ma lub słyszał jakieś opinie odnośnie tego zegarka.
Kiedyś jeden ze sprzedawców z ebay posiadał identyczne (ba na 90% nawet te same zdjęcia są) zegarki na (podobno) oryginalnej 2836 z tym, że za cene 3 krotnie wyższą.
Ja po przeczytaniu drugiego wątku trochę się z niego wyleczyłem chociaż dalej kusi za taką cenę z szafirem.
Mr.x [Usunięty]
#3 Wysłany: 2009-09-21, 15:32
Dzięki za linki, faktycznie ta druga recka odstrasza, z drugiej strony człowiek zamawiający taki zegarek, powinien mieć świadomość pewnych niedoróbek/błędów:) które mają prawo się zdarzyć.
qbapiasek Gość
#4 Wysłany: 2009-09-21, 15:40
No tak z tego co widzę to dalej dla zarejestrowanych jest po 55$, ciekawe czy oni naprawdę przetestowali te 15ATM czy tak dali dla efektu.
Mr.x [Usunięty]
#5 Wysłany: 2009-09-21, 15:42
Jednak chyba warto zaryzykować w końcu to cena dobrego paska:)