Mam dylemata. Zanabyłem za gotówkę Seiko SSA 003 i coś mi nie pasuje.
Jak go wezmę do ręki, to mi się podoba, wykonanie dużo lepsze niż mogłem się spodziewać ze zdjęć, nawet bezel na żywo nie razi, czego się najbardziej obawiałem.
Po włożeniu na nadgarstek zegarek wydaje mi się strasznie mały, pomimo że aż zmierzyłem suwmiarką średnicę bezela - faktycznie ma 44mm.
Co Wy na ten problem byście powiedzieli? Może przekonacie mnie że się mylę, bo znowu na bazarek? Nie chce mi się już!
Zdjęcia na oryginalnej bransolecie są na forum, to wrzucam na pasku i na gumie od Boschetta która pasuje jakby była robiona do tego Seiko
Zanabyłem za gotówkę Seiko SSA 003 i coś mi nie pasuje.
Ja sprzedałem, miałem dokładnie takie same wrażenia, jak przyjdzie Maciek to pewnie też potwierdzi Coś jest dziwnego w tym zegarku, że na fotkach wygląda super fajnie, kiedy oglądamy go sobie - jest mega, a po założeniu na rękę Możesz kombinować z paskami, ale imo to kwestia czasu tylko. I tak skończy na bazarku.
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Ostatnio zmieniony przez Iks 2012-12-16, 12:19, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#5 Wysłany: 2012-12-16, 12:22
Faktycznie coś mały się wydaje Też go kiedyś rozważałem... Nic, może przy okazji na jakimś zlocie się na żywo zobaczy. IMO - na bazarek, szkoda na siłę się przekonywać
A może to jego waga? Założyłem od rana Boschetta i pomimo że ma ten sam rozmiar bezela, to nie czuć go tak "malizną".
maciek [Usunięty]
#7 Wysłany: 2012-12-16, 12:51
Iks napisał/a:
Ja sprzedałem, miałem dokładnie takie same wrażenia, jak przyjdzie Maciek to pewnie też potwierdzi
Czuję się przywołany...
Ale rzeczywiście, ten zegarek na żywo jest słaby, na fotkach wygląda dużo lepiej. Dla mnie był jakiś taki metro, ni to elegancik, ni to diver. A szkło ma niewielką średnicę, do tego jest wypukłe, to najgorsze imo połączenie.
Sprzedawaj i tyle, dzieci z tego nie będzie.
Ostatnio zmieniony przez maciek 2012-12-16, 12:52, w całości zmieniany 1 raz