#1 Wysłany: 2013-07-02, 21:38 Segoy'a do Radiomaryny podejście kolejne....
Już nie pamiętam ile miałem Maryn w kopercie Radiomira. Za każdym razem szło do ludzi. Podoba mi się ten zegar bardzo, dopóki go nie założę na rękę...
Już miałem sobie odpuścić myśląc, że nigdy się nie polubimy, a tu znienacka Manbushije jakieś speszal offer wystawił no i pomyślałem: co mi tam.... za $55 z szipem szkoda było nie kliknąć.
Przyszło takie coś:
Wskazówki kliknąłem przy okazji bo do projektu były potrzebne.
Pierwszy raz zobaczyłem tak wykończonego (na połysk) anitasa. Inaczej też jest montowana tarcza do mechanizmu - maleńkie dwie śrubki przytrzymujące nóżki tarczy są na obwodzie.
No i szkło jest przeźroczyste bez niebieskiego AR, który zwykle w Radio od majfrendów był. To wygląda jak szafir z bezbarwnym AR
No więc wymyśliłem sobie, że zrobię go na wintydżowo sosydżowo. Inne wskazówki, szczotkowane złoto...
No i pierwsze co mi nie wyszło to kolor lumy - miał być bardziej beżowy, a wyszedł trochę za żółty.
Za to całkiem nieźle mi wyszło sosydżowe położenie tejże.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 13 Sty 2013 Posty: 310 Skąd: Warszawa
#12 Wysłany: 2013-07-03, 10:00
A ta tarcze radka w tle (chyba z książki), właśnie chce ją sobei zrobić, mam już projekt wektorowy, ale nie mogę znaleźć nikogo aby mi ją wykonali (wycieli indeksy i wygrawerowali napis), może znacie taki zakład co to wykonuje ?
Sekundowa też jest złota szczotkowana. Pewnie lepiej będzie widać na kolejnych fotkach - w normalnym świetle. Co do poradnika... no.... bierzesz i nakładasz...
Jakieś piwo do tego się zawsze przydaje
Tak serio - może następnym razem jak będę coś takiego robił to pobawię się w paparazzi i wyjdzie z tego jakiś tutorial.