Ostatnio zmieniony przez Tomek 2013-05-15, 20:35, w całości zmieniany 1 raz
Sylwek [Usunięty]
#4 Wysłany: 2013-05-15, 20:31
Apa13, tak cirqa zwei tysiąc złotych może być no może i do trzech , jak na pierwszy poważny zeiger styknie i tak chłopaki wsiąkną w atmosferę ,bo jak zobaczyli fotkę nick-owej szafki ,to Im aż jęzory po pultynkach latały
Sam na początku pomyślałem o Kemnerze , tylko nie mam pojęcia czy jasny ,czy ciemny , dajcie jeszcze jakieś inne kanciaste , ale nie bakteryjne , bo się Kolega już wypowiedział ,że skoro ja i Jego Brat mamy automaty,to On nie chce żebyśmy się z Niego śmiali
Panocki , ten mój Kolega jest taki,no hm,, jak Go widzę ,to tak mi się kojarzy z ......graczem w golfa
takie skojarzenie mam właśnie ,taki styl ubierania na co dzień u Niego jest , no wiecie :
nie garnitur , tylko takie dobrze skrojone spodnie w stylu sportowym , bucik skóra , sweterek ,koszulka ,
lekki elegancki luzik , do tego powaga i stonowanie prezesa mocno rozwijającej się firmy
kostka będzie idealna
Szymon [Usunięty]
#13 Wysłany: 2013-05-15, 20:58
Sylwek, Ja tam tez obiema ręcyma pod Kemmnerem się podpisuję, bo to super zegarek jest. Jak zobaczyłem tytuł wątku, to była moja pierwsza myśl