#1 Wysłany: 2013-07-02, 10:43 Lew&Huey group order ;-)
Słuchajcie, dopiero się odgruzowałem jako-tako i trzeba temat ogarnąć.
Jak już mowiłem, załatwiłem sporo lepszą cenę za te zegarki. $400 + koszty + wysyłka.
Warunki są takie, że trzeba je niestety w calości przedpłacić Paypalem.
Dostawa przewidywana na jesień.
Jeśli ktoś chce się podpiąć pod zakup grupowy - wpisujcie miasta i kolory.
Listę chcę ogarnąć do jutra max, my za swoje płacimy w czwartek - prosze się z tym liczyć
Niebieski :
1. ALAMO
2. SVEDOS
3. Santino
Czarny :
1. bEEf (?)
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2013-07-02, 10:52, w całości zmieniany 1 raz
Szymon [Usunięty]
#2 Wysłany: 2013-07-02, 10:44
ALAMO,
Może napisz konkretnie co oznacza sporo lepsza cena (może już było gdzieś, ale niech będzie w jednym miejscu )
Aaaa.... no rzeczywiście już tego psiaka widziałem gdzieś
Oni mają takie promo:
Pledge $850 - Get TWO Riccardo Automatic Chronographs with your choice of limited edition serial number (subject to availability) shipped to your door for the insanely low pre-order price of $425 each!
Pomógł: 21 razy Dołączył: 27 Wrz 2010 Posty: 4180 Skąd: mam wiedziec?
#13 Wysłany: 2013-07-02, 18:05
Powiem tak, przy pierwszym rzucie oka bylem zachwycony. Render byl miodzio a szczegolnie kolor tarczy. Potem coraz mniej jak ogladalem zdjecia, rowniez te bardziej makro a teraz patrzac na calosc z tymi przyciskami chrono o sloniowej finezji, mocnym niebieskim i tym psem zaczyna mi zawiewac straganem nieco. Wyleczylem sie szybko dosyc.
Kolor niebieski na renderze byl taki stonowany rzeklbym wyrafinowany
w realu niebieski jest jak dla mnie zbyt dosadny
s
Ostatnio zmieniony przez strix 2013-07-02, 18:14, w całości zmieniany 1 raz
Mnie hamuje po pierwsze trochę kolor paska, po drugie ta koperta. Matowana by mi się bardziej podobała chyba. No i szkło. Jest szafir, ale nie wyglada na to, aby miał AR, ale może się mylę?
Ogólnie mam dylemat. Render był fantastyczny, na zdjęciach już nieco gorzej...
Ostatnio zmieniony przez johnny_b2 2013-07-02, 19:58, w całości zmieniany 2 razy