Pies czy kot?: pies Pomógł: 33 razy Wiek: 48 Dołączył: 23 Cze 2013 Posty: 2203 Skąd: Warszawa
#1 Wysłany: 2014-01-26, 19:50 Divver'owaty do 1500 PLN
Opowieść właściwie o czubku góry lodowej.
Szukając divera natknąłem się a kilka interesujących zegarków, później jeszcze kilka itp.
Kopnął mnie właściwie jeden styl - czrna/grafit tarcza, stalowy/metalowy bezel i prostokątne wskazówki z czerwonym sekundnikiem. Połączone style świetnie. Brak na ręku irytujący.
budżet założyłem na 1500.
Cenę założyłem podobną kupiłem M-force.
Też myślałem o Boshettie i jeszcze o DB Pro Aqua. Jestem bardzo zadowolony z zakupu ale powiem szczerze, że tą dwójkę bym chciał mieć.
Otago noszę cały tydzień i mi się podoba ale jakbym miał brać coś w tej kopercie to Fokę tylko nie wiem czy ona ma AR. Tak wygląda Otago z moim Orientem:
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Pies czy kot?: pies Pomógł: 33 razy Wiek: 48 Dołączył: 23 Cze 2013 Posty: 2203 Skąd: Warszawa
#6 Wysłany: 2014-01-26, 20:47
Mariusz, Helsona mierzyłem wczoraj, b. fajny ale zbyt klasyczny
Armida całkiem, całkiem, sprawdzę rozmiary i szerokość bezela
kornel91, czytałem ze trzy razy
Tomek, a mógłbym Cię poprosić o zdjęcie porównawcze?
skoro niesprzedawalne to chyba dobry trop...
Pies czy kot?: pies Pomógł: 3 razy Dołączył: 24 Wrz 2011 Posty: 362 Skąd: dolina Pisi Gągoliny
#7 Wysłany: 2014-01-26, 20:55
Widzę że kolega bofff powoli się rozkręca. W tym przedziale cenowym masz już duży wybór, ja pewnie miałbym problem z wyborem, ale pomyśl nad tym projektem:
Dostępne mają być coś koło maja, lekko ponad budżet ale mi się wydaje że warto
#8 Wysłany: 2014-01-26, 21:00
to nie ten temat, ale ja zegarki traktuję typowo jako, nie bijcie, ozdobę. Bardziej interesuje mnie spójność estetyczna niż mechanizm.
I, niech przeklęty po trzykroć będzie internet, jest w czym przebierać.
Pies czy kot?: kot Pomógł: 17 razy Wiek: 46 Dołączył: 12 Sty 2012 Posty: 5339 Skąd: Podkarpacie
#9 Wysłany: 2014-01-26, 21:01
Bili Kit napisał/a:
Widzę że kolega bofff powoli się rozkręca. W tym przedziale cenowym masz już duży wybór, ja pewnie miałbym problem z wyborem, ale pomyśl nad tym projektem:
[url=http://imagizer.imag...qa9.jpg]Obrazek[/URL]
Dostępne mają być coś koło maja, lekko ponad budżet ale mi się wydaje że warto
No to wygląda jak Barbos Robur
_________________ Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
Pies czy kot?: pies Pomógł: 3 razy Dołączył: 24 Wrz 2011 Posty: 362 Skąd: dolina Pisi Gągoliny
#11 Wysłany: 2014-01-26, 21:06
Wejdź sobie na tę stronkę: http://oceanictime.blogspot.com i na prawym boku masz większość marek, mikrobrandów i innych wyczesanych projektów. Miłego oglądania
Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#15 Wysłany: 2014-01-26, 21:24
Tomek napisał/a:
Czekasz, jak Gunter zakończy produkcję ?
Tu już i tak za mocno pomocny jesteś
Kurna - projekt i mapę do celów projektowych zamówiłem - do tego ogrodzenie zaliczkowałem Marzec/kwiecień chce fundamenty wylać. Do tego davosa na kwiecień/maj będzie gotowa i żubr do wykupienia! Jak kurna żyć?!