Pies czy kot?: pies Pomógł: 42 razy Wiek: 43 Dołączył: 17 Mar 2013 Posty: 9239 Skąd: Piekło
#4 Wysłany: 2014-02-02, 14:51
...dzięki Panowie
....uczę się i pokazuję pierwsze wypusty dla pokrzepienia mistrzów hm
....może za rok, jak zacięcie nie przejdzie i narzędzi potrzebnych nazbieram, będą rezultaty miłe dla oka
Pozdrawiam
_________________ Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
Jeszce moment i staniesz się dla mnie inspiracją ... a właściwie już jesteś.
Niechybnie zgłoszę się po tutorial dla początkujących, nawet materiał bym już miał ... a Tobie życzę wytrwałości.
Jak dla mnie, na początek, efekty bardzo dobre... no ale ja jestem manualny analfabeta.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 42 razy Wiek: 43 Dołączył: 17 Mar 2013 Posty: 9239 Skąd: Piekło
#9 Wysłany: 2014-02-02, 18:55
...dzięki Panowie
Woj_Woj, o tutorial to mistrzów prosić trzeba, bo ja to cienki w uszach jestem, uczę się
Andrzejgp, narzędzia nowe w drodze, bo bez nich ani rusz, a pasek do zegarka balsam domowej roboty dostał.........................................dzięki
_________________ Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
Pomógł: 2 razy Wiek: 55 Dołączył: 04 Sie 2013 Posty: 190 Skąd: Sosnowiec
#12 Wysłany: 2014-02-02, 19:07
Przemek Matko Boska nie kupiłem takiego radełka bo za drobne a mój zbetonizowany umysł na to nie wpadł , poważnie. Zostałem oświecony i nie ma w tym ironii z mojej strony.