Wpadł mi w oko Citizen, jak w temacie (przepraszam za brak zdjęć, ale nie wiem jak wkleić tu te znalezione w sieci, a nie jestem pewien czy wklejanie linków do sklepu nie jest zabronione).
Wracając do zegarka, nie daje mi spokoju jedna rzecz, a mianowicie brak działającego radia (obsługuje tylko Japonię). Czy Waszym zdaniem brak tej funkcjonalności dyskwalifikuje ten zegarek, jakby nie było staje się on przez to "zwykłym" kwarcem? Czy ktoś miał/ma ten model i może coś o nim powiedzieć?
Pomógł: 112 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#2 Wysłany: 2014-02-02, 16:51
maciejm, dobrze jest przeczytać regulamin i dowiedzieć się że można linkować i wklejać zdjęcia , najważniejsze żeby być w zgodzie z regulaminem nie mogą być do zdjęci a podrób oraz linki do sklepów z podróbkami .
Pomógł: 33 razy Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 6275 Skąd: Warszawa
#4 Wysłany: 2014-02-02, 17:29
nie ma synchronizacji w Europie (mechnizm h100), wiec bedzie dzialal jak zwykly kwarc.
zegar swietny tak czy inaczej - duratect, dokladnosc bez synchro 15s miesiecznie bodajze.
Jak bedziesz bral, to chetnie przejme za polowe ceny
_________________ beceen | ***** ***
Szymon [Usunięty]
#5 Wysłany: 2014-02-02, 17:33
beceen napisał/a:
Jak bedziesz bral, to chetnie przejme za polowe ceny