Mało brakuje, bym go kupił. Proszę szacowne grono o szybką terapię lub utwierdzenie mnie w tym zamiarze.
feleksc napisał/a: |
ale ostatnio kwarce wymiataja hehhehe
mi sie podoba,jaka cena? |
hotwax napisał/a: |
Zegarek z lini fashion podobno z USA , ale ktoś mi kiedys mówił że włoskie projekty zegarków. Obawiam sie że blisko związane z podwykonawcami za wielkim murem.
Pisze - podobno - więc nie szkaluje . moze ktoś wie coś na 100% |
TomekR napisał/a: |
Co to jest ten Telemeter ![]() |
TomekR napisał/a: |
Czyli coś zbędnego. To po co to dodali ![]() |
Zegarek z lini fashion podobno z USA , ale ktoś mi kiedys mówił że włoskie projekty zegarków. Obawiam sie że blisko związane z podwykonawcami za wielkim murem.
Pisze - podobno - więc nie szkaluje . moze ktoś wie coś na 100% |
kajot04 napisał/a: | ||
no gadasz troszkę "od rzeczy" - Nautica to nie ciuchowy Nixon - to marka amerykańska, od lat specjalizująca się w sportowych zegarkach dla ludzi wody – płetwonurków i żeglarzy. Teraz dają tez logo na inne towary. ale to zegarki wylansowały markę a nie dzinsy ![]() Jednym słowem - mam - idzie precyzyjniej od Edoxa - a tu recenzja: http://logolife.wordpress...autica-zegarki/ PS. zwracam uwagę ze ten model ma 38mm - taki raczej malusi on jest... |
Jestes troche niesprawiedliwy, podkreslilem w tekscie mojej wypowiedzi to co powinno byc jasne , ale najwidoczniej nie czytasz do konca - tego co cytujesz. Ja rozumiem ze zainwestowales w ten zegarek i bedziesz go bronil, nie mam nic do tego zegarka, ba nawet jak ogladalem w time trend to mi sie niektore podobaly. Nastepnym razem nie pisz ze ktos gada od rzeczy tylko postaw fakty przeciwko tym co ktos napisal. Napisalem tylko to co uslyszalem od znajomego ktory chcial kupic zegarek Nautica, a jak jest naprawde ? pewnie ty juz wiesz , czas podzielic sie z calym forum |