_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
#4 Wysłany: 2014-03-18, 13:43
goTomek,
Taki jak ten drugi moje siostry mają w mieszkaniu całkiem śmieszny - to są tak naprawdę dwa zegarky, bo ma tarcze z dwóch stron i można je niezależnie ustawiać
Pomógł: 2 razy Dołączył: 11 Mar 2012 Posty: 544 Skąd: Białystok
#5 Wysłany: 2014-03-18, 13:44
goTomek, nosiłbym
Kiedyś na jebaju widziałem fajne zegary ścienne z tarczą Rolexa submarinera - miazga jak dla mnie
IMO jak kupować zegar ścienny to albo radio control, albo z cichobieżnym mechanizmem (płynąca sekunda), zapoznaj się z asortymentem JVD, oni trochę tego mają.
Mam taki, sorry za zdjęcia, są od Chińczyka co mi go sprzedał:
W nocy robi tak, no... prawie... :
Kupiłem Tu , ale uwaga: dość ciężki jest, szkło solidne (niestety bez AR) + metalowa obudowa, co wpływa na koszt przesyłki . Występuje w różnych wersjach kolorystycznych.
Wybrałem ten ze względu na lumę. Świeci, ale bez rewelacji, choć latem, gdy późno zachodzi słońce, to całkiem dobrze się sprawdza, zimą za mało doświetlania ma...
Niewątpliwą zaletą jest "płynąca" sekunda, która wzbudza podziw wśród gawiedzi i cichy mechanizm.