Pies czy kot?: pies Pomógł: 61 razy Wiek: 44 Dołączył: 20 Lut 2010 Posty: 8913 Skąd: Bełsznica/Lublin
#2 Wysłany: 2010-03-15, 19:36
W pierwszej kolejności stempla. Kolega bow podał mi kilka linków niestety do tej pory żadnej odpowiedzi od nich, Alamo podsunął myśl że takie cos powinna zrobić każda dobra firma "pieczątkowa"
Chodzi mi o takie mniej więcej jak tu na pierwszej focie po kliknięciu enter site:
http://www.strapculture.com/
Dużo paskorobów ma takie cos chciałbym i ja:)
W drugiej kolejności to proste klamry wycięte laserem w lekko większych ilościach (np. po 100 sztuk 4 popularnych rozmiarów:) )
nick555
O puncę ze swoim logo zapytaj knifemakerów na knives.pl. Z tego co pamiętam niedawno ktoś pomagał w podobnym dziele, jak znajdę temat to wkleję linkę.
pytanie - z czego sempel i klamry mają być zrobione? bo domyślam się, że nie stal czarna tylko jakaś nierdzewka czy kwasiak.
Po prostu parametry potrzebuję (grubość wymiary jaka stal etc),
mam kontakt z laserowcami i cnc - może mi chłopaki coś pomogą
Pies czy kot?: pies Pomógł: 61 razy Wiek: 44 Dołączył: 20 Lut 2010 Posty: 8913 Skąd: Bełsznica/Lublin
#8 Wysłany: 2010-03-16, 21:37
Takie do odgniotów na skórze podobno są z mosiądzu, daję sie to jakoś zagrzać i włala. dziś bałem w czcionkach żeby najpierwej napisik zrobić ale... cos mi się nie chcą zainstalować. Po powrocie z wyjazdu podziałam.
#12 Wysłany: 2010-03-17, 08:22
No logo też poza napisem... ale na razie nie mam weny poza tym nie umiem sam. jakieś połączenie literek N i S chciałbym może.
_________________ FORZA Robert! RK WRT
auza [Usunięty]
#13 Wysłany: 2010-03-17, 09:36
Jak kumotrzy znajdziecie coś konstruktywnego w fajnej cenie to chętnie także się dopiszę do projektu. Logo już mam.
ps. jak ktoś potrzebuje pomocy nad logotypem, napisem etc. to dajcie cynka. Płacą mi na co dzień m.in za robienie ładnych rzeczy na kompie, więc jak czas da to pomogę.
#15 Wysłany: 2010-03-17, 09:40
auza to jak Ci się nudzi to podeślij na przemekdaczko@o2.pl jakąś propozycję literek n i s razem z jakimś fajnym połączeniem. Odwdzięcze się. Może nie paskowo (sam sobie uszyjesz) ale jakoś inaczej.