Iks -Ja tylko kojarzę w takim stylu jakieś daytonopodobne michaele korsy (podobno modne wśród babeczek). Moja też mi kiedyś coś podobnego pokazywała ale nic sensownego nie znalazłem, aż w końcu udało mi się ją namówić na jakieś chrono w pvd i teraz biega z Timexem kupionym od Ciebie i jest zadowolona
To ja nie wiem, ale palcem wskazała na tego w środku... kuwa, żeby zdjęcie było wyraźniejsze to bym poszukał po nazwie, a tak dupsko blade. A i dodam jeszcze, że nie miałem przyjemności z tą panią, więc płaci ona - ja tylko zapewniam Także tanio, niedrogo, po chińsku może byk
Pomógł: 18 razy Dołączył: 07 Mar 2012 Posty: 2129 Skąd: Kraków
#15 Wysłany: 2014-05-28, 16:34
Iks napisał/a:
żeby zdjęcie było wyraźniejsze to bym poszukał po nazwie
Po znalezieniu nieco większej wersji tego zdjęcia w necie i podciągnięciu kontrastu, to ja pół widzę/pół sobie wyobrażam, że tam jest napisane "Geneva Platinum" i to są chyba inne wersje kolorystyczne
tego
Ale czy to Ci wiele da... Brzoskwiniowego ni ma, chyba, żeby ten Orange/Rose Gold przypadkiem podszedł.
IMO Michael Kors takie cusie miewa, no tyle, że parę razy droższe.