Pies czy kot?: pies Pomógł: 44 razy Wiek: 44 Dołączył: 12 Cze 2013 Posty: 11594 Skąd: Łódź
#8 Wysłany: 2014-10-18, 16:33
kornel91, podoba się i to bardzo , ale muszę zejść na ziemię
Rozmiar - 44 mm. - tragedii nie ma, choć moja łapka lepiej mniejsze przyjmuje
Myślę jeszcze cały czas nad tym citkiem:
choć seiko bardziej mnie nawilża
Tomek, rozmiar za duży? Ile masz w nadgarstku?
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane".......
tomaliusz, ale ten seiko ma chyba 42 mm. Dlatego pewnie dla Tomka chodziło , że za mały. Jastrząb również świetny. I będzie leżał idealnie bo moja jajecznica jest większa i ma l2l 50 mm to ten ma 47-48 mm.
tomaliusz, tylko trzeba dobrze sprawdzić rozmiar Seiko bo kurna wszędzie jest inaczej. Ja tam się nie boję rozmiaru przy L2L do 56 mm ale to już kawał zegara I nie wiem ile ten w końcu ma. Przy 42 mm koperty bierz tego Seiko bo Citka zawsze dostaniesz A 191 $ IMO super cena.
[ Dodano: 2014-10-18, 19:23 ] Tomek, proponuje korupcje poza bazarkiem Bardzo brzydko
tomaliusz, myślę, że warto zaryzykować Citka od Tomka po niedzieli będzie u Ciebie
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos