Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Dołączył: 10 Mar 2011 Posty: 243 Skąd: Lbk/ Wrocław
#1 Wysłany: 2014-12-29, 18:49 G shock vs Edifice
Cześć!
Taki dylemat, szukam sobie jakiegoś niezawodnego EDC, który będzie wytrzymały, dobrze wykonany, będzie dobrze wyglądał i sprawował swoją funkcję zegarka . Zapewne będzie brany na zawody do lasu czy na treningi i będzie na nadgarstku przez znaczącą część dnia. Poniżej dwa moje główne typy, jeżeli ktoś się z nimi stykał, ma jakąś opinię to chętnie przeczytam plus ewentualnie Wasze typy w utrzymane w takiej stylistyce do 400 zł. Przede wszystkim wskazówkowce.
Pozdrawiam
Mateusz
Ostatnio zmieniony przez MKS 2014-12-29, 18:49, w całości zmieniany 1 raz
Tego Edifice to nie znam, ale nasr... za duzo na tarczy ma jak dla mnie i przez to nieczytelny. Zwlaszcza, jak go masz gdzies na zewnatrz do czynnosci uzywac, gdzie bedziesz krotko zerkac na nadgarstek tylko.
A GA-100 mam, swietny zegarek, wygodny, ma wszystko co trzeba, nie trzeba sie zastanawiac, ktora godzina jest, tak samo wygodne stoper, odliczanie, duze, czytelne, moglby byc jedyny.
Najlepiej obejrzyj, czy Ci negatywy beda wystarczaly - ale wersji z pozytywami tez jest multum, mozna sobie cos wybrac.