Pies czy kot?: kot Pomógł: 17 razy Wiek: 46 Dołączył: 12 Sty 2012 Posty: 5339 Skąd: Podkarpacie
#8 Wysłany: 2015-01-17, 23:21
Z_bych napisał/a:
Kwarcyk czy mechanik?
Nowy czy może być używka?
Mechanizm nie ma znaczenia. Może być i kwarc i automat/mechanik.
Jak używka, to tylko w bardzo dobrym stanie. Wtedy coś może lepszego da się wyrwać. Muszę się jeszcze dopytać czy aby nie chce koniecznie nowego
O Poganinie nie pomyślałem, ale nie wiem czy za duży nie będzie Niby 43 mm ale te uszy powodują, że spory l2l się robi.
Lorusy fajne
Ja coś macie jeszcze w zanadrzu to poproszę
_________________ Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
Ostatnio zmieniony przez agaron 2015-01-17, 23:24, w całości zmieniany 2 razy
Pies czy kot?: kot Pomógł: 101 razy Dołączył: 09 Wrz 2012 Posty: 29444 Skąd: KrK
#11 Wysłany: 2015-01-18, 11:09
agaron, Ja Ci wyślę VC a Ty mi białasa. Do różnicy w cenie się dogadamy.
A jeśli nie to Poganin. Tylko biały. Jest super.
A jeśli musi być z polski to Lorus jest super propozycją. Tego jest do wyboru do koloru. A jakość naprawdę niezła.
Jesli to ma być jedyny zegarek dla osoby, która średnio interesuje się zegarkami, to ja wybierałbym pośród kwarcowych Casio. Wybór całkiem spory...
Koperty stalowe a któryś miał nawet safirowe szkło (o ile na swiss.com.pl nie ma błędów).