#1 Wysłany: 2015-01-15, 10:07 klasyczny pilot
Prezent od żony sobie muszę wybrać.
Prezenty nie są na sprzedaż - a szczególnie te od żony. Pomyślałem o jakimś klasycznym dizajnie, nurków i innych EDC miałem tysiące. A ponieważ praktycznie nie noszę garniturów, pomyślałem o klasycznym pilocie.
Ideałem byłby nav-b od Steinharta, ale nasz domowy budżet tego nie zniesie...
Generalnie - zegarek mechaniczny, najlepiej z ręcznym naciągiem, średnica max 44mm, fajnie byłoby niebieskie wskazówki.
Cena: 1000zł to totalny totalny max.
Dodam, że Ticino pilotkę miałem - cienizna.
Coś Wam do łbów przychodzi? Bo mi poza rosyjskimi wynalazkami (które zupełnie do mnie nie gadają), Ticino i Parnim - nic.
Ostatnio zmieniony przez maciek 2015-01-15, 10:08, w całości zmieniany 1 raz
Z jednej strony klasyk i do swetra podejdzie, a z drugiej wewnętrzny bajzel obrotowy - lubisz, dwie koronki - lubisz, umiarkowany wąż więc się szybko nie znudzi, a i smaczek w postaci nakładanego indeksu jest... z paskami też da radę fajnie pokombinować.
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Ostatnio zmieniony przez Iks 2015-01-15, 10:30, w całości zmieniany 1 raz
Z jednej strony klasyk i do swetra podejdzie, a z drugiej wewnętrzny bajzel obrotowy - lubisz, dwie koronki - lubisz, umiarkowany wąż więc się szybko nie znudzi, a i smaczek w postaci nakładanego indeksu jest... z paskami też da radę fajnie pokombinować.